Er dette shampoen som skal redde hverdagen?

REKLAME

En ting er helt sikkert! Uten kaffe om morgenen blir jeg lite hyggelig å ha med å gjøre. Det er ikke akkurat da hverken mitt eller barnas tålmodighetsnivå er på sitt høyeste. Men nå har Head&Shoulders kommet med en ny sjampo som virker være perfekt for meg! Nemlig Head&Shoulders Men Ultra Hair Booster Anti-Dandruff.

Som annen Head&Shoulders shampo er den spesiallaget for å motvirke flass. Det er selvfølgelig vel og bra. Men personlig er jeg nok mest opptatt av det faktum at den inneholder koffein! Kan en stakkars småbarnsfar drømme om annet enn å massere inn koffein i hodebunnen for å våkne om morgenen?

Ok, Head&Shoulders påstår dessverre ikke at sjampoen deres hjelper til å vekke deg om morgenen. Men de lover at koffeinen i den nye sjampoen skal styrke håret ditt slik at du unngår unødvendig hårtap. Etter å ha sett mine egne viker krype stadig kjappere oppover ettersom det har kommet flere barn til i huset er kanskje heller ikke det helt dumt.

De påpeker også at uønsket flass ikke er det som skal stoppe deg i hverdagen. Samme om du har som mål å være en god far eller fotballproff på høyt nivå.

Jeg bruker selv Head&Shoulder daglig. Men jeg tror kanskje mine muligheter for å bli fotballproff for lengst er forbi, selv om jeg sulle ta i bruk den nye versjonen deres. Men jeg kan jo i det minste håpe at vikene stagnerer rettretten sin noe. Så har jeg kanskje fortsatt noen gode år med hårvask igjen.

Reklame i samarbeid med Head&Shoulders.

Publisert i Meg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.