Denne dokka kan noe helt spesielt!

Reklame i samarbeid med Hasbro.

Leker og dokker har utviklet seg en smule siden jeg var liten. De kan en god del mer i dag. Noen kan snakke, andre kan gå, men Baby Alive Doll, Sweet Spoonfuls Baby, fra leketøysprodusenten Hasbro, kan noe helt spesielt som nok mange barn kan fryde seg over.

Se hva dokka kan i denne videoen hvor Ellie setter den på en skikkelig prøve!

Jepp, denne dokka kan bæsje!

Jeg kan vel skrive under på at med Frans i hus, så er ikke en slik dokke noe jeg kunne trenge for meg selv. Men for en fireåring som er rimelig opptatt av hva som går inn og hva som kommer ut av kroppen er dette mildt sagt fascinerende.

Det første møtet med innholdet i dokkas bleie etter at den hadde spist ble nok en smule sjokkartet.

Men denne dokka bæsjer jo ikke av seg selv. Her må Ellie ta hele ansvaret. Med dokka følger det både bleier som må kles på, pulver til babygrøt som må mikses med vann og ikke minst skje og drikkeflaske.

For å si det mildt fikk Ellie plutselig hendene fulle. Det ble en del gris og styr å mate og skifte på en dokke, selv om den ikke kan krabbe over bordet selv engang. En kan jo kanskje håpe hun fikk en ørliten forståelse for hvorfor ting gjerne tar litt tid når Frans krever sitt.

Å skifte på sin helt egen baby var klart stas. Ellie er derimot helt tydelig på at det likevel ikke er snakk om at det er hun som skal skifte bleie på Frans heretter. Etter å ha sett henne i aksjon skal Frans kanskje være glad til, men dokka fikk faktisk både mat, ny bleie og ble behørig rengjort.

Baby Alive Sweet Spoonfuls Baby er en dokke i Hasbros Baby Alive-serie. Dette er en rekke dokker hvor barn kan prøve seg på og lære mer om livet med små babyer. Det kan absolutt være et nyttig verktøy for små barn som har blitt eller skal bli storesøsken, men kanskje aller mest gøy og moro.

En kan også laste ned egne utklippssett helt gratis som hører med i serien.

Du kan lese mer om Baby Alive hos Hasbro her, og om ikke lenge blir det konkurranse på min Instagram hvor en heldig vinner vil stikke av med en dokke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.