Med dette enkle grepet gjør du deg selv en enorm tjeneste!

Reklame i samarbeid med FLUX.

Du har kanskje dårlig tid om morgenen, og om kvelden er det fristende å komme seg kjapt til køys. Men om du setter av noen få minutter vil du gjøre deg selv en enorm tjeneste for fremtiden!

Jeg ser kanskje ut som en idiot, men her er jeg faktisk ganske smart!

Jeg snakker selvfølgelig om tannpussen. Det er ofte lett å glemme, men tennene skal vare livet ut. Og selv om de er friske og sterke nå kan det endre seg mange år frem i tid. Da er det for sent til å kunne reise tilbake i tid for å rette opp.

Men om du tar deg tid til å pusse og bruke fluorskyll både morgen og kveld, vil du kunne glede deg over friske og sterke tenner livet ut!

Om du har en skinnende hvit perlerad er ikke så viktig. Det viktigste er å ta godt vare på de tennene du har fått. Uansett utseende.

Det er ikke mange minuttene det er snakk om. Og det er garantert verdt tiden det tar! Selv i en travel hverdag.

FLUX har produkter for hele familien gjennom hele livet. De har fluorskyll med flere gode smaker, og de siste er sterk menthol og pasjonsfruktsmak. Og egne milde smaker til barn.

FLUX har en rekke produkter som hjelper deg med daglig tannstell morgen og kveld.

De har også barnetannkremer med mild smak av mint for å forberede barna på voksentannkrem. Og tyggis, drops og fluortabletter som hjelper tennene å holde seg sterke gjennom dagen.

De har også egne nettsider rettet mot barna hvor dere finner nyttig, barnevennlig informasjon om hvorfor vi bør pusse tennene morgen og kveld.

Da blir det kanskje litt enklere å gjennomføre pussen i praksis.

Fluorskyll og tannkremer spesiallaget for barn.

Så før du går ut døra om morgenen, eller legger deg for kvelden, spør deg selv: «Har du FLUXET i dag?» Hvis svaret er nei så ta deg tid for dine egne, og barnas, tenner sin skyld.

Skål for null hull!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.