Dette bildet alene er verdt en tur til Djursland!

Reklame i samarbeid med VisitDenmark.

Ja det så kanskje rart ut for alle som kjørte forbi.

Men når du ser en mann parkere bilen sin langs veikanten, hoppe ut, gå ned i knestående, for så å ta en selfie av seg selv foran dette skiltet mens han tydelig humrer veldig godt, ja da vet du at du har å gjøre med en nordmann som har beholdt litt mye av barnet i seg selv, som er på besøk i Djursland.

Dessverre har jeg ikke noe metabilde av meg mens jeg tar bilde, men jeg innser at det må ha vært litt av et syn. Men det var det verdt. Det er forsåvidt verdt en tur til Danmark alene!

Har du lyst til å besøke Djursland, og kanskje til og med kjøre innom byen Balle? Planlegg din ferie hos VisitDenmark!

PS: Det anbefales for mye mye mer enn kun å ta bilde av morsomme skilt 😉 Følg turen vår på Facebook og Instagram.

Publisert i Meg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.