Blir dette tidenes forsmak på sommerferien?

Reklame i samarbeid med VisitDenmark.

Som kjent var jeg og mammaen nylig på voksenferie uten barna. Noen reagerte kanskje på at vi dro avgårde uten omtanke for dem. Men det er ingen grunn til bekymring. De har nemlig litt av en reise å se frem til!

Om vi gleder oss? Oh yes! Om dette egentlig er så smart? Det vil fremtiden vise!

Neste helg tar nemlig Ellie, Thelma og jeg turen til Djursland i Danmark like ved Aarhus hvor opplevelsene vil stå i kø!

Frans ble litt for liten for å få fult utbytte av turen. Så mens han og mammaen blir hjemme har vi vært så heldige å få med oss Clara, en venninne av Thelma.

Jeg tror dette er første gang Thelma får med venninne på ferie. Jeg vet hvertfall om noen som gleder seg!

Det blir altså en pappa og tre barn. Og det er litt av en opplevelse vi skal ut på!

Noen mener muligens jeg bør være litt nervøs med aleneansvaret for disse tre på forsommerens kuleste eventyr.

Jeg tror kanskje vi snakker tidenes forsmak på sommeren, for Djursland i Danmark har et vell av opplevelser å by på.

På programmet står blant annet Ree Park Safari, hvor vi skal på togtur og oppleve dyr fra fire kontinenter på nært hold.

Foto: VisitDenmark.

Vi skal også til den tropiske dyrehagen Randers Regnskov, besøk i den idylliske byen Ebeltoft og ikke minst leke oss i store Djurs Sommerland!

Les mer om aktivitetene vi skal på og andre barnevennlige ferieopplevelser hos VisitDenmark.

Djurs Sommerland har hele 8 temaland en kan boltre seg i! Så det blir nok å finne på. Foto: VisitDenmark.
Om jeg våger meg opp i denne gjenstår å se, men jeg kan jo ikke la barna leke seg alene. Det ville jo være komplett uansvarlig av meg som voksen! Foto: VisitDenmark.

Som du kanskje forstår er det et fullpakket program, men heldigvis byr Djursland på korte og familievennlige avstander mellom sine mange attraksjoner.

En kan jo håpe jentene blir såpass slitne at de faller til ro om kvelden, om de ikke er supergira på neste aktivitet. For det kan jo bli en interessant utfordring å være eneste voksne på tur med tre barn.

Noen er veldig klare for å dra på tur!

Men jeg har en anelse om at dette skal gå strålende. Det er heldigvis enkelt å komme seg til Djursland, både med ferje og med fly. Og når vi først er fremme blir det som nevnt nok av aktiviteter å boltre seg i.

Det gjenstår heller å se om vi opplever sommerens høydepunkt allerede før sommeren egentlig har begynt!

Vi reiser allerede i morgen, torsdag, og da kan du følge reisen både på bloggen, Instagram og Facebook.

Les mer hva Djursland og Aarhusregionen har å by på av opplevelser for sommeren hos VisitDenmark.

5 kommentarer

  1. Du gjør ofte ganske stort nummer ut av at det ikke nødvendig er kos og skal gå bra å være alene med barna. Type hvordan skal dette gå!?! Det virker jo som dere omtrent ALLTID koser dere. Og du virker å være fantastisk med barna, og finner på så mye gøy. Så tror ikke du trenger å bekymre deg.

    Mannen min har hatt med seg barna på tur alene flere ganger, og vi har 2 som sover dårlig på natta, og bare bilturen er på 6-7 timer hver vei. I fjor var de borte i nesten 2 uker, og storkoste seg mens jeg var hjemme å jobbet. Da var barna 1år, 3 år og 7 år

    1. vi skal nok kose oss! Og kanskje stresse bittelitt

  2. Gled dere! Djursland er uten tvil det flotteste stedet å feriere i Danmark. Ebeltoft er så koselig. Rekker dere det så ta turen innom Fregatten. Stor stas for barna å få være matros for en time eller tre. Ellers er Djurs Sommerland magisk!

    1. Vi gleder oss! Og takk for tips!

  3. Hei! Reiser alltid alene på ferie med barna. I år blir de 4, 7 og 9. Ser ikke problemet med å reise som eneste voksne, nesten enklere å reise alene da jeg kan planlegge og bestemme alt selv. For oss fører det bare til at vi legger oss nesten samtidig alle 4

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.