Med denne filmen går tannpussen som en lek!

REKLAME I SAMARBEID MED COLGATE.

Visste du at ekspertene anbefaler å pusse tennene 2 minutter både morgen og kveld? 2 minutter går fort når en har det gøy, men når det gjelder tannpuss av barn kan det virke som en liten evighet.

Det fins selvfølgelig mange ting en kan gjøre for å underholde barna disse 2 minuttene. F.eks. synge «Bæ bæ lille lam» 2 1/2 gang, lese 1/50 av «Terje Vigen» eller telle sakte til 120. Men det fins grenser for hvor mye engasjement en kan forvente at en forelder skal hente frem til enhver tid.

Derfor har jeg og Colgate bestemt oss for å hjelpe deg. Vi vil at du skal konsentrere deg om pussen, mens vi tar oss av underholdningen. Colgate er ivrige støttespillere av Sykehusklovnene som bringer store smil til barn ved norske sykehus. De syns det var på tide å bringe dette fenomenet til alle hjem for å bringe frem barnas største smil. Derfor har vi laget denne helt spesielle filmen som du kan vise barna mens dere pusser tennene.

Bare følg instruksjonene i filmen, så krysser vi fingrene for at det å pusse tennene i 2 minutter likevel ikke viser seg å være en umulig bedrift.

https://www.facebook.com/Superpapsen/videos/1577017779085708/

Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.