Dette skulle ikke vært lov!!!

Jeg har gjort det igjen. Og ja, det er ikke første gangen. Men denne gangen nekter jeg å ta skylden!

Jeg klarte mannebragden å vaske Frans’ sin ullstrømpebukse på 60 grader. For å si det sånn kommer neppe Frans til å bruke den igjen.

Det verste er at det ikke var en glipp engang. Saken var den at jeg skal på bloggfest i kveld. Og som mange menn før meg hadde jeg selvfølgelig ikke vasket skjorta til kvelden.

For å unngå å bli trendsetter og møte opp til fest i helsetrøye satser jeg på at en omgang i vaskemaskinen med påfølgende tørketrommel skulle bli redningen. Og når jeg først var i gang slang jeg i litt annet hvitt tøy for å bidra til familiestellet.

Deriblant Frans’ hvite strømpebukse. Klok av skade sjekket jeg nitidig om strømpebuksa hadde en merkelapp med tydelig skrift «ADVARSEL: ULL!» men ikke hadde den merke, og den føltes som bomull. Home safe tenkte jeg.

Men hvem i huleste produserer ullstrømpebukser uten å merke dem tydelig!!!???

Alle vet jo at det fins menn her ute som ikke aner forskjell på syntetisk nylon, merinoull og økologisk alpakka!!!! Hvordan skal vi noengang få reell likestilling her i landet når vi motarbeides på denne måten?!

Her bør både Forbruker- og Likestillingsombudet snarest på ballen! Vi burde egentlig få en egen støttegruppe! Ja, det lukter mistenkelig som et oppdrag for min gamle venn John Tender for de som minnes han.

Men enn så lenge vil jeg si til mammaen at denne blemmen nekter jeg å ta hele skylden for.

Og Ellie blir nok overlykkelig over en ny bukse til dokkene sine…

Pappa, den der får du forklare mamma. Og hold meg langt unna!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.