Syden! Here I come!

TUR I SAMARBEID MED NISSAN.

Jepp dere! Jeg skal ut på reise! Og det til selveste Syden!

Da jeg nevnte på Snapchat at jeg skulle ut på tur til et sted vanligvis fylt med sol, var det noen som kjapt konkluderte med at jeg måtte være wild card i årets Paradise Hotel.

Det skal jeg heldigvis ikke. En trøtt trebarnsfar blant den gjengen hadde neppe blitt særlig underholdende. Men jeg jeg skal faktisk på noe annet som neppe de fleste hadde sett for seg.

Nissan har nemlig invitert meg til å bli med til Tenerife for å teste deres nyeste versjon av Nissan Leaf. I invitasjonen stod det at de ville samle «…bilentusiaster og influencere…» Med tanke på at jeg ikke har bil og knapt nok aner hva et turtall er antar jeg at jeg ikke akkurat havner i den første kategorien.

Men muligens vil Nissan forsøke å overbevise meg om at nye Nissan Leaf er akkurat tingen for en småbarnsfamilie. Ikke minst at deres elbiler og teknologiske løsninger er med å bidra til en bærekraftig verden, noe som kan være et særs viktig gode for både oss voksne og barna.

Det gjenstår å se, men selv om jeg er mindre interessert i turtall, så er jo begge disse temaene særs interessante å høre mer om.

Vi skal blant annet kjøre i et vulkanisk område og bo i en nullutslippslandsby så gøy blir det helt sikkert!

Men akkurat nå ser jeg nok mest frem til å komme meg bort fra snø, is og slafs for en stund.

Været på Tenerife i februar er ikke veldig mye å skryte hjem om det heller. Det vil neppe bli mye anledning til å sole seg på stranda om en ikke vil risikere en kraftig lungebetennelse. Men akkurat nå tar jeg glatt 16 grader (og ikke minst en helg med barnefri) fremfor været vi har i Oslo for tiden.

Følg turen på Facebook, Instagram og Snapchat.

2 kommentarer

  1. Var akkurat i Playa Paraiso på Tenerife. Laveste temp på dagen var 22 grader, men finnes jo kalde steder på Tenerife 🙂

  2. Hvilke vogn er dt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.