Denne utfordringen tar jeg lekende lett!

Min gode bloggkollega, Lars Zachariassen, har utfordret meg. Han har forsåvidt utfordret oss alle. Han ønsker å få flest mulig med på å gå 1 million skritt på 100 dager. Altså i snitt 10.000 skritt per dag.

Og kjære Lars: Ikke for å være frekk (eller jo egentlig, men ikke for åpenlyst, og kanskje mer hoverende). Skal dette ligne på en utfordring? Dette tar jeg på strak arm, eller strake ben mer korrekt.

For er det noe en gjør i pappapermen så er det jo å gå tur. Vi triller tur til skole- og barnehagelevering. Vi triller tur til åpen barnehage, nærmeste café og Oslos sagnomsuste burgerbarer. Vi triller til babyvisninger, babysang og, muligens en gang i fremtiden, babysang.

Kort sagt, jeg tar en del skritt daglig.

Så Lars, denne utfordringen blir hakket for lett for pappaer i perm. Hva med å høyne lista litt for denne gruppen? Eller har vi kanskje nok å stri med ellers til at helsenivået ligger på topp?

Klarer du selv å nå målet i Hr. Zachariassens puslete utfordring i løpet av 2018? Sjekk ut Facebook-gruppa 1 million skritt og bruk taggen #1millionskritt på Instagram!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.