Vi tar utfordringen! #5omdagen

Reklame i samarbeid med Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Vi har fått en utfordring! Og denne tar vi på strak arm! Opplysningskontoret for frukt og grønt har nemlig utfordret oss på om vi klarer å øke andelen frukt, grønnsaker og bær i måltidene. Det passer jo ypperlig nå etter jul hvor det ærlig talt har blitt en del småkaker og annet snop. Så det er klart vi tar utfordringen!

Reklame: Jeg tar utfordringen! Det skal ikke være vanskelig å holde nyttårsløftene. Og Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt.no har utfordret meg på å få mer frukt, grønnsaker og bær inn i kostholdet. Det skal vi gjøre de kommende ukene i samarbeid med matblogger Linda Stuhaug – sunn matglede!Klarer jeg å bytte ut den klassiske kjappe pappapermlunsjen «Brus og sjokolade» med noe sunnere? Les mer og bli med på utfordringen selv her: https://goo.gl/x8b3rE#jegtarutfordringen #5omdagen

Posted by Superpapsen on Freitag, 5. Januar 2018

I samarbeid med matbloggeren Linda Stuhaug skal vi i ukene fremover finne inspirerende måter å heve måltidene til nye høyder. Klarer vi å få til 5 om dagen uten klaging fra hverken pappa eller barn?

Det skal tross alt ikke allverdens til for å gjøre måltidene litt sunnere. Og jeg har en anelse om at de færreste vil klage. Barna i hus spiser tross alt ganske mye frukt og grønt. Det er vel pappaen som blir den største bøygen i huset.

Den første uken skal vi ha fokus på frokosten, uka etter matboksen og siste uka middagen. Jeg håper at vi også kan inspirere deg til å tenkte kreativt rundt maten hjemme hos deg. Og du er selvfølgelig også velkommen til å delta i utfordringen som du kan lese mer om her.

Del gjerne dine erfaringer, oppskrifter og inspirerende poster på instagram med taggen #jegtarutfordringen! Sammen kan vi gjøre barna og oss selv enda sunnere!

Vi er allerede godt i gang! I dag var nemlig jeg og Frans på babykino for å se «Den 12. mann». Vanligvis akkompagneres slikt av brus og litt smågodt. I dag derimot gikk vi for en litt annen variant. Nemlig juice og fruktsalat!

For å si det sånn var det ingen som klaget på hverken bevertningen eller filmen!

Følg utfordringen videre på Facebook, Instagram og Snapchat!

Publisert i Mat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.