Se bildene av barnas sinnsyke julegave!

INNEHOLDER SPONSET PRODUKT.

Nå dere! Nå er julaften kun noen få dager unna! Barnas store julegave er klar, og jeg inviterer til en titt bak forhenget!

Klatrestativet i posten er sponset fra Klatreverden.no. Du får 10% rabatt i hele desember på alt utstyr hos Klatreverden.no om du bruker rabattkoden «Superpapsen».

Bli med inn og se!

Jeg har jo tidligere fortalt at de skal få et lekerom i gave med et helt eget klatrestativ levert fra Klatreverden.no. Men hvor sinnsykt fett rommet til slutt skulle bli kunne jeg vanskelig forestille meg!

Det er ikke store rommet, men vi snakker om enormt mye glede per kvadratmeter!
Verdenskartet er på plass!
En egen liten lesekrok.
Fullt mulig å drømme seg litt bort her!
Kronen på verket! Klatrestativ fra Klatreverden.no med ribbevegg, slengtau, turnutstyr og minitjukkas!
Jeg gleder meg til øynene til barna når de får se dette på julaften!

Vi har fått sponset stativet fra Klatreverden.no. Akkurat dette er den nye modellen deres Karusell S7! Om du kunne tenke deg ditt eget klatrestativ så får du 10% rabatt i hele desember på alt utstyr hos Klatreverden.no om du bruker rabattkoden «Superpapsen». Og de legger ved en huske i gave til alle som kjøper lagerførte modeller av klatrestativ!

Flere bilder takk!

Og litt kunst må til!
En skrivepult til tegning lekser og annet!
Rommet har nok skuffer til å romme i det minste en del av barnas leker. Så kanskje de ikke trenger spre seg over hele huset? En kan jo håpe…
Kanskje dette blir det nye middagsbordet?
Klatrestativ er knall. Men gjennsynsgleden med lekekjøkkenet, som vi har sagt at håndverkeren tok med seg, blir nok også stor!

Nå gleder jeg meg veldig til julaften morgen når gaven skal avdekkes! Hvordan jeg tror barna reagerer? Aner ikke. Men om de sier «Gøy… Kan vi se julemorgen på TV nå?» ja da vil jeg vurdere å gjøre dem arveløse 😛

Følg avdukningen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Publisert i Jul

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.