Blir dette tidenes juleoverraskelse for barna?

INNEHOLDER SPONSET PRODUKT.

Som kanskje noen husker måtte jeg for ikke så lenge siden si farvel til min gamle trofaste jukebox. Det kom en del reaksjoner fra folk som syntes det var vel drastisk å hive den på dør, men sannheten er at vi bytter inn jukeboxen med noe langt fetere!

Rommet der jukeboxen stod er nemlig årets julegave til barna! Jepp, de får et helt eget rom i gave som de kan få ha helt for seg selv!

Nå er det ikke slik at det er snakk om noe forskudd på arv. De får ikke gjøre hva de vil på rommet, som f.eks. å leie det ut for å skaffe seg ekstrainntekt til lørdagsgodt. Men det skal legges opp til rimelig stor grad av frihet innen gitte rammer. Rommet skal nemlig bli et lekerom! Med tidenes feteste innhold!

Vi har jo etterhvert innsett at med flere barn enn voksne kan det bli en smule kaotisk, spesielt når barna i tillegg har besøk av venner. Men med et helt eget rom å boltre seg på, så kan en jo håpe at jeg og mammaen får beholde stua for oss selv. Her må jeg understreke ordet «håpe», for selv en optimist som meg innser at akkurat det kanskje er en ønskedrøm.

Uansett skal det bli tidenes lekerom barna får servert julaften morgen. Men foreløpig ser jo rommet rimelig stusslig ut.

I går innså jeg og mammaen at jula bare er litt over en uke unna og at vi måtte få opp dampen om det skulle bli særlig til julegave til barna.

Og jeg kan garantere at dette blir særs bra. Allerede etter gårsdagens lille innsats kan jeg se at dette blir tidenes julegave. Jeg gleder meg til å vise frem bildene når det hele står helt ferdig!

Og for å toppe det hele har vi fått tak i noe helt sinnsykt!

I denne esken ligger selve gullet for lekerommet!

Vi har nemlig fått en pakke fra Klatreverden.no som inneholder intet mindre enn et klatrestativ! Vi snakker full fest med den nye modellen deres Karusell S7! (Stativet er sponset)

I dag kommer en håndverker for å hjelpe oss med denne kronen på verket og juvelen i rommet. Og jeg gleder meg stort til å se det på plass i all sin prakt!

Jeg tror dette kanskje blir tidenes mest elleville jul. Med dette på veggen har jeg en anelse om at det ikke akkurat blir mindre vennebesøk på barna fremover! Om det blir så mye ro på meg og mammaen er jeg derimot ikke like sikker på.

Men hysj! Ikke si noe til Thelma og Ellie om planene! I stede kan du få 10 prosent rabatt på alt kjøp hos Klatreverden.no i hele desember ved bruk av rabattkoden «Superpapsen». Og de legger ved en huske i gave til alle som kjøper lagerførte modeller av klatrestativ!

Følg utviklingen av lekerommet på Facebook, Instagram og Snapchat.

Publisert i Jul

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.