Dette må ha vært årets beste kjøp!

En skal leve med at en kan ende opp med å kjøpe inn mye unødvendig ræl som småbarnsforeldre. Våtserviettvarmere, matboller med gyroeffekt for å unngå søl, bleiebøtte og vaskemiddel «spesialdesignet» for barneklær. Det er ikke mye av dette du faktisk får bruk for. Men dette kjøpet kommer jeg garanter ikke til å angre på!

Vi har nemlig gått til innkjøp av el-sykkel og vogn! Det må utvilsomt være årets beste kjøp for oss.

Med denne råtassen ligger Oslo for våre føtter! Eller hjul om du vil.

Vi har jo ikke egen bil. Vi var inne på tanken å anskaffe oss en, men med denne sykkelen og vogna har vi kastet den tanken rimelig langt fra oss.

Vi snakker ikke en vogn og sykkel av den rådyre typen. Etter å ha sjekket litt rundt falt vi ned på en el-sykkel i mellomklassen, E-Green Steps S1 Tour-D, og en vogn med plass til litt bagasje og to barn, Merida sykkelvogn. Ifølge sykkelbutikken vi bestilte fra ville denne sykkelen ha nok trekkfraft til å kunne trekke vogn fylt med både Thelma og Ellie, og også varer når vi trenger det.

Foruten å kunne brukes til frakt fungerer den også godt til bybruk i det vanlige.

Med dette utstyret har det åpnet seg en ny verden for oss. El-motoren bidrar såpass at en faktisk kommer seg rundt uten å bli totalt utslitt før en er fremme. Samtidig får en faktisk litt mosjon underveis. Motoren på sykkelen går ikke av seg selv, men fungerer som bistand til din innsats.

Nei, det blir ikke de lange turene utenfor Oslo med denne. Men det er særs nyttig for å komme oss enkelt til oppdrag og ut på nye eventyr.

Ikke minst er jeg selv meget fornøyd over å spare byen for nok en bil. Pluss at jeg slipper å forholde meg til alt det innebærer å eie egen bil. med reperasjoner, service og utgifter.

Når vi skal utenfor byen benytter vi Bilkollektivet hvor vi raskt og rimelig kan leie en bil etter behov.

Så om du selv tenker at du skulle hatt en bil etterhvert som familien vokser anbefaler jeg deg å revurdere tanken. Se heller om det du faktisk trenger er en el-sykkel og vogn.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.