Mammaen vet å sjarmere…

Jeg skal innrømme det. Jeg syns det er litt kjedelig at det bare er barna som får gå «knask eller knep» på Halloween. Jeg kunne også tenke meg en bøtte fyllt opp med godteri. Mammaen mente det er uproblematisk.

Om jeg er klar for utkledningsfest i bytte mot godteri? Alltid!

Joda, hun er enig i at det kun er barn og unge som får ringe på dørene til ukjente med vage trusler om å begå småkriminelle handlinger om en ikke får gratis godteri.

Men mammaen vet også å sjarmere. Så hun la til at jeg lett kunne bli med barna på tiggerferd. Hun mener nemlig jeg uten problemer vil bli tatt for å være 14 år bare jeg ifører meg en liten maske og legger stemmen min i et forvirrende stemmeskifteleie.

Ifølge mammaen vil denne helt klart godt voksne mannen lett kunne forveksles med en 14-åring…

Hva det sier om hennes preferanser når det gjelder menn tør jeg ikke tenke på. Men den dårlige spøken går nå mer utover henne enn meg etter alt jeg kan forstå. Og nei, det blir nok ingen annen «knask eller knep» på meg i dag enn å stå som ansvarlig forelder bak barna mens de går. Og forsyne meg grovt av forsyningen deres når de har lagt seg.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.