Mammaen: På tide å betale!

Noen fikk kanskje med meg at jeg var alene med barna sist helg. Ikke det at jeg lagde så mye oppstyr rundt saken, men i forbifarten kan det jo hende jeg har nevnt eventyret. Vel, ingenting er gratis. Så nå er det på tide for mammaen å betale!

Denne helgen drar jeg nemlig på guttetur til Berlin! Vi snakker besøk på Alexanderplatz, mytiske vannhull i Kreuzberg, bedre lunsjer, eget hotellrom, lange rolige middager og selvfølgelig en titt på Berlinmuren. Selv om den ganske sikkert er rimelig lik sist jeg var i Berlin. Selv om jeg selv har enda høyere viker enn den gang.

Gøy blir det uansett! Hvertfall for meg, og jeg har en anelse om at barna og mammaen også vil få det ganske fint i mitt fravær. Om enn en smule hektisk.

Mamaen mener at mitt lille eventyr forrige helg ikke akkurat kan sammenlignes med det hun står ovenfor. Jeg hadde tross alt aleneansvar kun fredag kveld til søndag ettermiddag, mens hun må regne med lite støtte fra min side fra torsdag morgen til søndag kveld. Men så vil jeg påpeke at hun stiller med to velfungerende bryster, mens jeg hadde ingen. Om det argumentet egentlig holder er jeg derimot ikke sikker på.

Uansett skal det bli gøy med guttetur. Det er tross alt 2 år siden sist. Så det syns faktisk både mammaen og jeg at jeg fortjener. Tror jeg hvertfall.

Følg berlinfareren på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.