foodoras nye tjeneste er et funn for alle småbarnsforeldre!

Livet som småbarnspappa er gøy. Men også hektisk. Spesielt om morgenen. Men med foodoras nye tjeneste kan du unne deg det lille ekstra.

Har du ikke tid til frokost om morgenen? foodoras nye tjeneste kan være løsningen!

Det er jo en del som skal på plass når dagen starter. Barn skal vekkes, kles opp og mates. Sekker skal pakkes, og ytterklær skal på. Det er ikke sjeldent det går en kule varmt når jeg har en jobb å rekke.

Oppi det hele er det fort gjort å glemme seg selv. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har endt med å haste inn på jobb uten å ha fått i meg frokost. Stort sett ender jeg opp med en smålunken kaffe i magen før en lang dag. Det er ikke fritt for at energinivået er farlig lavt innen lunsjtid.

Det har foodora nå lansert en løsning for! De har jo lenge vært kjent for å frakte mat på bestilling fra restauranter i Oslo, Bergen og Stavanger. Nå gjør det det også mulig å bestille en bedre frokost bestående av kaffe og hvetebakst fra for eksempel Godt Brød på vei til jobb.

Med foodoras nye tjeneste kan du bestille kaffe, frokost og lunsj fra noen av byens beste kaféer!

Du legger ganske enkelt inn en bestilling i appen til foodora under fanen «pick up». For eksempel i det barna er trygt plassert i barnehage og skole. Med bestillingen angir du tidspunkt for når du plukker opp herligheten.

I appen legger du enkelt inn når du vil plukke opp herligheten, betaler også står varene klare når du ankommer.

Maten står så klar i det du ankommer og du kan ganske kjapt ta med deg varene uten å måtte stå i kø eller vente på at bestillingen blir klar. Betaling skjer også i appen, så her kan du kjapt komme deg videre til jobb.

Bestillingen er klar i det du ankommer, og du kan kjapt dra videre til jobb!

Dette er også en ypperlig løsning om du skal få med deg noe mat mellom møter i løpet av dagen, eller ganske enkelt ønsker å unne deg en bedre lunsj uten å bruke tid på å vente på tur.

Ikke minst om du er ute på tur med barna og ønsker en kjapp kaffe, uten at barna skal måtte stå i kø sammen med deg og vente.

De 20 kaféene som er med i foodoras nye pick-up tjeneste har ulikt utvalg. Hos Godt Brød får du blant annet gode rundstykker, nylagd kaffe, økologisk juice og en bolle om du ønsker. Ja takk sier jeg!

Selv kan jeg absolutt ikke klage over dagens frokost jeg plukket med meg fra Godt Brød Grünerløkka. Det en nok av de bedre jeg har fått på en helt vanlig hverdag i løpet av mine år som småbarnspappa!

Kollegene mine vil nok også sette pris på et litt høyere energinivå i løpet av dagen!

foodoras nye pick up tjeneste kan allerede nå benyttes på 20 ulike kafeer i Oslo. Blant annet Godt Brød, Fuglen, Starbucks, Eckers, Steam Kaffebar, Stockfleths Vestbanen og Fresko. Bestillinger kan legges inn fra klokken 7 om morgenen. Og de 50 første som bruker koden «superpapsen» på kaffe pick-up får 30 kroner i avslag på bestillingen!

Selv er jeg ikke i tvil, dette kan lett bli en vane i en hektisk hverdag med litt mye på agendaen til tider!

Publisert i Mat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.