Jeg er blitt kastet ut hjemmefra!

Vi har kommet til eventyret alle 3-barnsfedre frykter. 1 mann, 3 barn, ingen mamma. Hvordan skal dette gå?

Mammaen får besøk av venninner denne helgen. De planlegger en skikkelig jentefest med flere dagers moro. Jeg syntes det hørtes ut som en ypperlig idé. Helt til jeg innså at jeg ikke var invitert.

«Hæ? Vil ikke mamma ha oss med på jentefest pappa? Kan du forstå hvorfor?»

Så jeg blir kastet ut hjemmefra i dag. Sammen med barna og Julius. Vi tar derfor turen ut i skogen til farmor og farfar. Da de hørte nyheten ga de utrykkelig uttrykk om at det ville bli veldig hyggelig.  Deretter kjøpte de «tilfeldigvis» flybilletter til Berlin for nettopp denne helgen.
Så jeg skal være en hel helg alene med barna ute i skogen. Det blir jo faktisk aller første gang jeg og Frans tilbringer en natt alene uten mammaen. Og vi skal jo til og med ha to! Det eventyret kan jo være verdt å få med seg!

Helt ærlig tror jeg faktisk mammaen er mer nervøs enn meg. Men jeg har strategien klar. Kun ta telefonen hvis hun ringer mens det er god stemning.

«Slapp av mamma! Jeg er i trygge hender! Tror jeg…»

Du kan selvfølgelig få med deg moroa på Snapchat, det vil nok både bli oppturer og nedturer. Forhåpentligvis mest av det første, men her gis ingen garanti.

Men her har jeg nok en stor nyhet å komme med! Jeg og mine gode pappabloggerkollega Pappahjerte bytter snapkonto lørdag.

Overgangen mellom to menn i alderen 30+ med vikende hårfeste vil kanskje ikke bli enorm. Men forhåpentligvis vil du se forskjell på oss.

Uansett, hvis du vil ha gleden av å oppleve min aller første helg som alenepappa med 3 barn, så bør du snarest følge Pappahjerte på Snapchat!


Også får vi se hva Pappahjerte finner på på min Snapchat «Superpapsenblog». Jeg er kanskje mer nervøs for akkurat det enn en helg alene med 3 viltre barn!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.