Frans klarer det utroligste!

Jeg er jo kjent for å være en ydmyk fyr. En kar som sjeldent fremsnakker mine barns utrolige evner eller omtaler mine genarvinger som «genier» (hørte jeg noen rope «bullshit»?). Men av og til er det lov å skryte litt.

Jeg vil bare sitere den anerkjente amerikanske nettsiden Babycentre.com:

«Most babies learn to crawl between the ages of 7 months and 10 months.»

Og vise til følgende video fra i går av Frans i en alder av 6 måneder og 2 uker:

Til å se såpass sjokkert ut over livet generelt tar han ting overraskende kjapt. Hørte jeg noen hviske «Geni»? Han er jo fullt på linje med storesøstrene sine, men jeg tipper vi kanskje har en eller flere nobelpriser i lomma på bodyen innen barnehagestart.

Nå må vi bare kjappe oss å barnesikre huset og krysse fingrene for at det fortsatt er en god stund til han knekker koden for å gå. For all erfaring tilsier at det kan bli mer livlig enn nødvendigvis moro.

Følg den utrolige, fantastiske og elleville utviklingen på Facebook, Instagram og Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.