Dette trodde jeg aldri Ellie ville gjennomføre!

Om jeg er stolt? Skal jeg love deg! Dette må være tidenes beste barnehagebilde!

Ellie har nylig begynt på storebarnsavdeling i barnehagen. Jeg trodde kanskje det faktum at storesøsteren har sluttet i barnehagen og tatt steget over i Aktivitetsskolen (SFO for de som lurer) skulle sette henne ut av spill. Der tok jeg tydeligvis feil.

Ellie har nemlig storkost seg blant de store uten søsterens selskap, og er tydeligvis i sitt ess. For med ny avdeling må en selvfølgelig ha nytt bilde for å pryde plassen sin. Mens de fleste barn smiler normalt eller ser litt beskjedent ned i bakken på slike bilder påstod Ellie høyt og tydelig at hun skulle lage tidenes grimase på sitt bilde.

Hverken jeg eller mammaen motsatte oss planene, men jeg sa samtidig til Ellie at jeg nektet å tro at hun ville våge å gjennomføre planen når det virkelig gjaldt. For å si det slik må jeg spise de ordene. For når jeg hentet i barnehagen i går kunne jeg se en rekke bilder av sjenerte, smilende og høflige barn henge over hver enkelt plass. Bortsett fra én. Der hang dette bildet:

Jeg er ekstremt stolt og anser dette som et varsko om hva vi har i vente i fremtiden med Ellie. Og her snakker vi utvilsomt store fremtidsutsikter. Nå gleder jeg meg bare til jeg må fornye mitt eget bilde på adgangskortet til jobben. Om jeg vil være like tøff som Ellie har jeg derimot mine tvil om.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.