Ingen tvil, hun har mine gener!

Når vi var på tur til Sverige i sommer skjedde kanskje tidenes hendelse. Det viste seg nemlig at ingen ringere enn selveste Vidunderpappa hadde tatt turen fra Vestlandet og havnet i samme lille by som oss.

Det er ikke ofte to såpass formidable pappaer møtes. Og vi fryktet et lite øyeblikk at de kosmiske baner ble såpass forskjøvet at det ville åpne seg en portal til en parallell dimensjon. Akkurat det hendte ikke heldigvis (eller dessverre, alt etter hvordan en ser det), men selve begivenheten måtte jo foreviges og fotograferes.

Det var da jeg endte opp med dette klenodiet av et foto:

Gjett hvilken familie som kommer fra Vestlandet og hvem som er vant til litt mer solgløtt på Østlandet…

Som du kanskje kan se er det 8 personer med på dette bildet. Og som du kanskje ser er det hele 7 som makter å se noenlunde normale ut. Her regner jeg også med Frans som med alderen som unnskyldning har rett til å se litt forfjamset ut. Derimot har du det lille sjarmtrollet som befinner seg på mine skuldre som utnytter anledningen maksimalt for å gi det lille ekstra.

At hun er min datter er det absolutt ingen tvil om!

Morsomt nok har jo Vidunderpappa samme kjønnsbalanse i barnesamlingen sin som meg. Og han har noen flere år på baken som barneeier. Ifølge han er den eldste den fornuftige og rolige, den yngste kronjuvelen og den midterste røveren. For å si det slik tror jeg vi kan slå fast at dette nesten må være en universell regel. Hvertfall når det gjelder pappabloggere.

Jeg skal uansett ikke klage, for kjedelig blir det hvertfall ikke!

Følg Superpapsen på  Facebook, Instagram og Snapchat.

2 kommentarer

  1. Nå skal det sies at den dyktige fotografen fanget det ene mikrosekundet der eldste ikke klaget på at butikkene i Vimmerby stengte så tidlig som 18:00, der midterste ikke hang på foten til far med ønsker om is, brus, pent vær og verdensfred og der minsten… vel – minsten er kronjuvelen!

    Som tidligere kommunisert, dette var et utrolig kjekt møte, og barna kjenner lett igjen bildene av dine arvinger som «hun jenten/gutten til han rare mannen».

    Gleder oss allerede til vi sees igjen! Gi en lyd når du er på vestlandet neste gang! 🙂

    1. Takk det samme! Det var et staselig møte. Og barna dine sin karakteristikk av meg treffer spikern på hodet 😀 Skal rope ut når Vestlandet kaller!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.