Vil du ta med familien på tur til Dyreparken?

Sommeren er såvidt begynt, og nå til helgen skal vi på et av sommerens høydepunkt! Nemlig Dyreparken i Kristiansand!

Vil du selv ta med familien på tur til Dyreparken med overnatting i Abra Havn eller Kardemomme by?

Nestlé barnemat, som en kan få gratis i Dyreparken, gir nemlig bort en drømmehelg med besøk og overnatting i Dyreparken til heldige vinnere.

Les her hvordan du kan vinne drømmehelg for deg og familien.

Dyreparken byr på opplevelser for de aller minste…
…og de som er hakket eldre.

Selv skal vi ta turen allerede nå til helgen! Om jeg gleder meg? For å si det sånn bestod store deler av oppveksten min av stadige eventyr med apen Julius. Vel og merke via TV-skjermen og min fantasi.

Men unge meg var ganske sikker på at vi hadde et eget knallsterkt bånd. Så jeg tviler ikke på at Julius gleder seg like mye til gjensynet som meg.

Jeg forsøkte å presentere Thelma for Julius i 2013. Da klarte jeg ikke å få øye på den lille krabaten. Kun en masse voksne sjimpanser. Kanskje vi har mer hell denne gangen?

Og selvfølgelig blir det storartet for barna. Det er ikke uten grunn at Dyreparken er velrenommert blant småbarnsforeldre. Her blir det både utforskning av parkens fauna, besøk i Kardemomme by og tur til badelandet i parken. Kanskje blir det til og med et show med selveste Kaptein Sabeltann?

Dyreparken byr utvilsomt på mye, så her er valgmulighetene mange for store og små.

Om du deltar i Nestlés konkurranse vinner kanskje nettop du muligheten til å møte en gammel bekjent fra barndommen og gi barna dine en uforglemmelig opplevelse.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.