Snakker vi tidenes hotellbom?

Tur i samarbeid med Visit Sweden.

Vi er på tur til Småland i Sverige og gikk på kanskje tidenes hotellbom.

Saken er den at vi bor på hotel Savoy i Jönköping. Og selv om hotellet er flott og barnevennlig, her snakker vi flotte familierom med ekstra køyesenger, så har de en bitteliten jobb å gjøre når det gjelder selve utformingen av futteralene til nøkkelkortene sine.

Saken er den at Thelma var ansvarlig for å finne rommet vårt ved ankomst. Klart og tydelig proklamerte hun at vi bor på rom 417, noe jo enhver med en viss form for tallforståelse vil kunne se.


Thelma fikk naturlig nok også i oppgave å åpne selve døra. Selvfølgelig gikk det ikke første gangen, men i stede for å forsøke igjen røsker Thelma litt hardt i døra. Og overraskende nok går faktisk døra opp!

Og kanskje enda større overraskelse var den gamle småirriterte amerikanske damen i morgenkåpe som stod inne på det vi antok var vårt rom. Hun lurte veldig på hvorfor vi plaget henne enda en gang. Det var da vi innså vår lille tabbe.


Vel, om jeg skal gi hotel Savoy ett tips til forbedring så er det herved å kutte ut dato for avreise på nøkkelkortmappene sine. For vi var visst ikke de første som hadde besøkt det rommet i løpet av dagen…

Følg turen vår til Småland videre på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.