Dette mesterverket kan umulig bli avvist av Høstutstillingen!

Thelma og jeg har tidligere gjort iherdig forsøk på å bli en del av Høstutstillingens offisielle program. Eller i det minste en del av sideprogrammet.

Forsøket medførte ikke hell. Men denne gangen kan vi neppe bli avvist.

Selvportrettet «Pappa ved leggetid» må nemlig være noe av det mest kunstneriske og realistiske jeg har fanget på foto. Om Høstutstillingen ikke slår til så selges selvfølgelig verket uansett til høyeste bud! (Og malapropo: Det ER en stor forskjell på selfie og selvportrett. Men akkurat det er en helt annen diskusjon jeg skal ta for meg når Høstutstillingen inviterer meg for debatt rundt dette spektakulære bildet.)

«Pappa ved leggetid», selvportrett, digitalt etterbehandlet foto, Superpapsen 2017.

Følg kunstnerpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.