Dette blir en stormfull sommer!

Om det blir sol eller regn i sommer aner jeg ikke. Men i følge svært lokalt værvarsel blir det full storm. 

Like flittig som nordmenn sjekker yr.no om sommeren sjekker nybakte mødre appen The Wonder Weeks. Her skal du visstnok kunne se om babyen din vil være i godt eller dårlig humør i ukene fremover. 

«Dårlig humør? Jeg? Kunne aldri falle meg inn pappa!»


Ifølge denne ligger vi an til en svært så interessant sommerferie i år. 


Om du ser uværsskyen som ligger over 5 ukers strekk så sammenfaller den nesten perfekt med tiden vi planlegger å ha ferie. Foruten en halv uke med solskinn på slutten før jeg må tilbake på jobb kan vi se frem til sammenhengende uvær alle ukene vi alle har fri. 

Om appen faktisk stemmer aner jeg ikke. Ifølge mammaen har hun nok å henge fingrene i til faktisk å følge med på appen og dens spådommer. Selv er jeg overlykkelig hver gang Frans i det hele tatt verdiget meg et lite smil til tross av min mangel på pupp. 


Å avlyse hele ferien og heller vente til appen viser utelukkende godvær på hjemmebane tar jeg ikke sjansen på. Den norske sommeren er kjent for ikke å være altfor lang av seg. 

Men om appen er hakket mer treffsikker enn yr kan det se ut som at vi vil trenge en god og lang ferie etter årets sommer. Eller i det minste at det ikke blir altfor ille å komme tilbake på jobb. 

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat

«Ingen fare pappa. Jeg kan live at dette uansett blir en minnerik sommer. Tro meg…»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.