Jepp dere, vi har gjort det igjen! Han er et geni #1

Alle gode ting er tre sies det, og nå kan det neppe lenger være noen tilfeldighet!

Jeg har jo tidligere såvidt, svakt og uten de helt store superlativene, fremhevet Thelma og Ellies geniale evner. Jeg var usikker på om det ville være mulig å skape nok et geni, det vil jo kanskje bli litt mye å forlange å skulle få hele 3 nobelprisvinnere i familien. Men jeg tror nok vi kan slå fast at vi muligens har gjort det igjen.

Jeg vil bare henvise til den annerkjente amerikanske nettsiden Babycentre.com. Der står det nemlig:

Rolling over:
Your baby may be able to kick himself over, from his tummy to his back, as early as age 4 months. It may take him until he’s about 5 or 6 months to flip from back to front, though, because he needs stronger neck and arm muscles for that maneuver.

Frans er jo kun 3 måneder og noen få dager gammel, altså langt tidligere enn det ekspertene her anser som tidlig ute. Og senest i dag gjorde han dette:

Det skal ikke forundre meg om han ruller fra rygg til mage innen midten av juni, og tar nobelprisen i fysikk før han uteksamineres fra videregående! Vi snakker utvilsomt et geni her!

Følg geniet videre på Facebook, Instagram og Snapchat.

6 kommentarer

  1. Flinkis! Ooog skrytevarsel; jenta vår begynte å snu seg fra rygg til mage første gang da hun var 6 UKER! Det skal sies at det tok en uke før det gjentok seg, men etter det skjedde det daglig 😉

    1. Søren klype! Fins det flere genier altså! Her må vi visst i gang med hardtrening hjemme 😀

  2. Jenta her rulla før hu var 3mnd både rygg til mage og omvent

    1. Ha! Her snakker vi nobelprisvinner før ferdiggått barnehage! 😀

  3. Det heter å falle med stil.

    1. Nei nei nei, eller det trodde jeg også først, helt til han gjentok den utrolige bedriften på flere underlag og gjentatte ganger. Men det er klart, stormvifta vi har satt ved siden av er klippet vekk fra videoen 😛 #geni

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.