Klarte vi å ta det perfekte 17. maibildet?

Grattis med dagen og vel overstått! Her i huset ble det mildt sagt en livlig dag i går med både vennefrokost, lekeplasstur og besøk på den lokale skolen med lykkehjul og 17. maileker. 

Når Ellie ramlet i seng så tidlig som klokka 18 var det like før jeg fulgte med i dragsuget.

Men klarte vi å ta det perfekte 17. maibildet? Det er jo ofte det store målet etter at en får barn og fokuset på 17. mai forandres dramatisk. Å kunne samle hele familien til ett enkelt bilde hvor alle er kledd i finstasen.


Det må jo helst skje før dagen egentlig er i gang og pappas dress blir dynget ned med ketschupflekker, issøl og avtrykk fra ivrige barnesko som ikke ser noen grunn til å ikke skulle klatre på pappaen slik som enhver annen dag.

Jeg kan like godt si det som det er at vi nok en gang ikke klarte å arkivere den store dagen for ettertiden. 

Det ble gjort flere forsøk, men det nærmeste vi kom var vel dette hvor i det minste 4 familiemedlemmer er med, og hvertfall 3 av 4 ikke ser totalt sjokkert ut:


Men jeg kan love dere at mammaen også så fantastisk ut:


Personlig er jeg nok aller mest fornøyd med dette bildet. Eller bildeserien er det vel egentlig. For når du skal ta bilde av ungen ikledd smokingbody og han plutselig må nyse er det kun en ting som teller: Å holde inne kamerautløseren til det hele er over!

Håper du også hadde en glimrende fest. Så blir det ny sjanse for å kapre det perfekte familiebildet neste år!

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.