Vi har testet KIWIs LilleGo’ bleier. Gjør de jobben?

KIWI lanserte nylig sin nye produktserie LilleGo’. De tilbyr både bleier, stelleprodukter, drikkekopper, skjeer og matfat og fruktsmoothier for babyer. Produktene er rimelige i pris og av høy kvalitet. Du kan utvilsomt spare noen kroner på bleieskiftet med disse.

Men gjør de jobben godt nok? Vi har testet!

Jeg har ikke verdens høyeste krav til bleier. Jeg forventer meg hverken at de skal lage lyd, registrere barnets søvnrytme eller kunne sitere 100 desimaler av PI. Så lenge de gjør den tilsynelatende enkle jobben de skal er jeg fornøyd. Men det er heller ikke bare enkelt å lage en god bleie. Bleien skal sitte godt så den ikke lekker, den skal være komfortabel for barnet og den må ikke irritere huden.

Selv har vi nå i et par ukers tid testet LilleGo’ mini, den minste størrelsen i serien beregnet på 3-6 kilo. Vi har også testet våtserviettene fra LilleGo’ og bleieposene.

Bleiene gjør jobben!
Selve bleiene i denne størrelsen er helt enkle. Her er det ingen raffe mønstre eller designmomenter som slår pusten fra deg. Det er heller ingen innebygd smart teknologi som automatisk slår på kaffetrakteren i det du skifter dagens første bleie. Men det er heller ikke nødvendig.

LilleGo’-bleiene gir seg ikke ut for å være noe de ikke er, men gjør derimot den forholdsvis enkle jobben de er satt til å gjøre. Og det med stort hell.

LilleGo’ bleiene utgir seg ikke for å være noe de ikke er, men er ganske enkelt gode bleier til en rimelig pris.

Her i huset har vi hatt null lekkasjer, ingen irritasjon og Frans har ikke uttrykt noe misbehag ved å ha bleiene på seg. Til tross for et noe manglende ordforråd er han rimelig flink til å uttrykke seg når han er misfornøyd. Så det ville vi nok fått med oss.

Hva med våtserviettene og bleieposene?
Våtserviettene og bleieposene fungerer også fint. Våtserviettene kommer i en praktisk innpakning slik at fuktigheten beholdes selv om pakken har blitt åpnet. Og de klumper seg ikke sammen slik at du får halvparten av pakkens innhold med i det du skal dra opp en enkelt våtserviett med kun en halv hånd tilgjengelig.

Våtserviettene kommer i god innpakning som enkelt lar seg manøvrere under stellet og holder våtserviettene freshe over tid.

Og bleieposene revner ikke. Da er jeg fornøyd. Det skal egentlig ikke allverdens til.

Bleieposene funker. Større forventninger kan en ikke ha.

Det at prisen er rimelig er jo et stort pluss. Det er ikke rent lite du vil spare om du er like fornøyd med disse bleiene som meg.

Hva syns leserne?
Jeg har skrevet om KIWIs LilleGo’ i noen runder nå. Og det har kommet inn noen tilbakemeldinger fra dere lesere. Flere antyder at dette er de første bleiene som har gjort jobben godt nok og uten lekkasjer. Andre har ikke vært like fornøyde med innkjøpet. Og når det gjelder bleier så er det soleklart at ikke alt passer for alle. Heldigvis er barn forskjellige.

Derfor har KIWI også en meget god garanti på sine LilleGo’-produkter. Om du kjøper en pakke med LilleGo’ bleier og ikke er fornøyd kan du vederlagsfritt bytte inn pakken mot en lik type pakke med Libero eller Pampers. Bedre tilbud får du nesten ikke når det gjelder bleiekjøp.

Så min anbefaling er klart at LilleGo’ bør testes ut. Om du ikke er fornøyd så har du hvertfall ikke noe å tape. Og sjansen er stor for at du vil spare deg for noen kroner på bleiekjøp i det lange løp.

6 kommentarer

 1. Ønskemamma

  Må prøve disse om noen uker…sammen med cirka alle andre merker på markedet tenker jeg. 😀

  1. Prøve tøybleier! Bedre for miljø, babyens hud og lommeboken! 😀

  2. 😀 gled deg Ønskemamma, blir utvilsomt livlig!

 2. Superenig ang våtserviettene! Men prøver å unngå å bruke denslags da, best med klut og vann! Og evt noe olje 🙂

 3. Hei beklager jeg kommer «litt sent» etter testingen din, men Jackob kom først for 2 måndersiden,
  vi startet med Libro, og Pampers(i god tro på Reklame) at disse vil være «pærfekt».. Så feil kan vi ta av reklamen.. Libro fungerte ikke her var det «full lekaske, og Jackob følte de var ubehagelig å ha på så vi måte smøre han med vaselin, på innsiden. Pampers var ikke mye bedre, noe mindre lekkasje men var også ubehagelig .. jeg tenke er det noen flere…. Dro innom kiwi å så Lillego, og tenke at den sikkert ikke var noen bedre,…. Så feil kan man ta… hehe….:) Den satt, «Perfect» ingen lekkasje, Jackob «smiler å ler» når han har de på,
  Jeg kan A B S O L U T T anbefale Lillego på mitt sterkeste, 5* fra meg

 4. Kjøpte lille go bleier til bleikake!.
  Ble litt usikker da dama i kassa sa: dette er billige bleier.
  Trodde de var dårlige bleier.
  Bra du testa dem og ga andre svar på dette 🙂
  nå ble jeg litt lettet 😀
  håper hun som får dem blir fornøyd med lille go.
  takk!. ♡

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.