Så nær skilsmisse har vi aldri vært…

Jeg og mammaen har overlevd 3 flyttinger, 2 oppussinger, 3 fødsler og 1 hund. Men denne helgen var det like før hele forholdet gikk i vasken.

Thelma fylte jo 6 år. Og slikt noe må feires. Det er ikke noe problem.


Utfordringen oppstod i forkant av barnebursdagsfesten søndag. Eller rettere sagt 20 minutter før 10 sultne og forventningsfulle barn skulle storme inn døra og sette huset på hodet.

Alt var klart. Kaka var pynta, muffinsene ferdigsstekt, bordet var ferdig dekket, jeg hadde avtalt at en nabo skulle passe Julius og barna hadde finstasen på.


Det eneste som gjenstod var pizzasnurrene som måtte slenges sammen og settes til steking mens gjestene ankom.

Hvem hadde ansvaret for pizzasnurrene? Jeg. Har jeg noen gang lagd pizzasnurrer før? Nei. Og det skal jeg neppe gjøre igjen.

Jeg vet ikke helt hvor det gikk galt. Men i det jeg skulle rulle sammen moroa gikk deigen i oppløsning i hendene mine. Tomatfyll og kjøttdeig fløt utover og det hele så mest ut som noe bikkja hadde dratt inn på unevnelig vis.

Mammaen ble ikke veldig imponert. Det hjalp heller ikke at Ellie og Thelma begynte å krangle om hvem som skulle rydde lekene de hadde dratt utover, gulvet var overstrødd med kakepynt og jeg hadde visst ikke rukket å levere bikkja hos naboen enda. Og det var vel knappe 10 minutter til gjestene skulle komme.


Mammaen ville vel aller mest kaste inn håndkleet og gå en lang trilletur med Frans. Om hun ville kommet tilbake er jeg usikker på.

Heldigvis kom Ellie og Thelmas tante. Så hun tok med seg Julius, mammaen tok deigen vi hadde planlagt for barna som ikke spiser kjøttdeig og fikk ut litt ekstra vegetarsnurrer. De ble rimelig små, en knapp munnfull i hver porsjon. Men det ble i det minste et par til hvert barn. Og jeg tok på meg den noe enklere oppgaven å støvsuge gulvet. Det klarte jeg i det minste. Men det ble på hengende håret.

Ble det en bra bursdag? Absolutt. Alle barna var enige om at pizzasnurrene de til slutt fikk var supergode. Men hvem skulle trodd at det var pizzasnurrer som skulle til for å nesten velte mitt og mammaens forhold.

Neste år blir det pølser.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

2 kommentarer

  1. Haha! Det er ikke greit alltid når stresset tar litt overhånd. Slikt kan man somregel le av i ettertid da, bra det ble en fin bursdag 😀 😀

    1. Lo gjorde vi. Men ikke der og da, det skal jeg love deg 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.