Dette karnevalet tok kanskje litt vel av…

Det fins gode ideer, det fins geniale ideer, også fins det dem som en kanskje helst bør holde for seg selv.

I dag var det karneval i barnehagen! Det er jo en av mine absolutt favorittdager.

Da jeg var liten ble jeg nesten hvert år kledd opp i samme kostyme. Nemlig spøkelse. Eller rettere sagt liten gutt kledd i slitt laken med to hastig utklipte hull til øyne.

Det er vel forståelig at mamma og pappa, med tre barn og fulltidsjobb ikke akkurat fant tid til å sy de villeste kostymer. Helt ærlig var det vel et under at de i det hele tatt kom på at det var karneval før de leverte meg i barnehagen.

Men der har genene garantert ikke gått i arv. Så selv om jeg ikke kan sy kan jeg love at jeg har oversikt på når det er karneval i barnehagen. Og Thelma og Ellie var selvfølgelig kledd opp etter helt eget ønske!


Selv hadde jeg store planer om å bli med på moroa og hadde funnet frem både pølsekostyme og hundemaske.


Dessverre viste det seg raskt at mine planer slett ikke samsvarte med Thelmas. Så jeg fikk ikke engang følge til barnehagen, men ble sendt på jobb før moroa i det hele tatt hadde begynt.

En kan i det minste slå fast at det ble en interessant dag på jobb.


Om kollegaene mine satt pris på innslaget? Vil jeg absolutt tro. Jeg fikk blant annet flere innkallinger til det eksklusive møtet med tittelen «Lukket avdeling».

Ok, det ble ikke akkurat full fest på jobb. Jeg er usikker på om jeg hadde hatt fremtidig inntekt om jeg hadde gått med dette kostymet hele dagen. Men jeg er jo ikke den som er tapt bak en vogn. Så selvfølgelig ble det karneval på meg! For barna måtte jo hentes, og da klekket jeg ut det jeg antok ville være en genial idé.


Hvor genialt det var å hente i fullt kostyme? Vel, det kan nok diskuteres. 

Barna syntes utvilsomt det var hysterisk å se en pappa komme utkledd som en fjott. De voksne var ikke like begeistret da de måtte løpe rundt og roe ned 15 elleville feststemte barn som løp etter en voksen mann i pølsekostyme og hundemaske like før arbeidsslutt. 

Jeg har en anelse om at de akkurat hadde funnet roen etter heftig inntak av fastelavensboller og brus da jeg spradet inn som tidenes «Hot dog».

Så neste år skal kanskje drømmen om å delta på karneval i barnehagen legges på is. Men jeg innser nok at jeg snart må arrangere et lite karneval for å feire meg selv.

Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.