En æra er forbi!

Jeg trodde pappas gudestatus skulle vare evig. Slik er det visst ikke…

Denne helgen ble det bursdagsbonanza til ære for Ellie. Hun fylte jo 3 år for litt over en uke siden, men det var først nå vi fikk markert den store dagen skikkelig. Vi snakker både barne- og familiebursdag. 


Det hele ble en svært så hyggelig affære. For det meste. 

Jeg hadde nemlig selvfølgelig mitt klassiske lille klovneshow som har blitt et fast innslag på barnas bursdager. Inntil nå hvertfall. 


Thelma mener nemlig at showet har sett sine glansdager. 

Ikke bare kan hun hvert eneste triks utenatt, og kan si de bløte vitsene før jeg slenger dem ut selv. Hun påpeker også at hun ikke akkurat vil felle en tåre om pappa ikke stiller som klovn på hennes bursdagsfest i år. 


«Hæ? Vil ikke ha klovneshow!!!??? Har du sjekka om Thelma har feber pappa?»

Jeg som trodde jeg skulle bli fast innslag i evig tid! Eller i det minste til barna flytter hjemmefra.

Ok, for at det siste ikke skal bli en realitet altfor tidlig får jeg nok bøye meg for Thelmas ønske. Og vi kan slå fast at den magiske grensa for at det er stas å ha en klovn som pappa går ved knappe 6 år. 

Heldigvis har vi jo et nytt offer for mine klovnestreker på vei, så jeg har enda noen gode år igjen. Også skal ikke Thelma se helt bort fra at hun får et lite overraskelsesshow når hun fyller 15. Et slikt nostalgisk gjensyn med barndommens moro vil hun jo garantert sette pris på!

Følg superklovnen på Facebook, Instagram og Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.