Hvem sin feil er dette?

Som alle andre oppegående familier har vi et fornuftig system for klesvasken. Trodde i det minste jeg…

Saken er den at som en klassisk A4-familie har vi to vaskekurver. Jeg antok selvfølgelig at vi fulgte den allmenne standarden for hvitt tøy i èn kurv og farget tøy i en annen. 

FullSizeRender (4)

Noen vil kanskje også påpeke at vi burde hatt en tredje kurv til tøy en burde være ekstra påpasselig med. Som historien viser ville nok det vært smart. Men slikt noe driver vi altså ikke med. Mammaen har, ifølge mitt minne, tydelig sagt at slike ting er en påpasselig med underveis.  

Jeg bør kanskje være glad til for at mammaen ikke er helt som alle andre. Men hun var ikke like fornøyd da jeg la den nye ullgenseren hun hadde kjøpt til meg, i kurven jeg antok var for farget tøy.

FullSizeRender (5)

Jeg kunne da umulig vite at kurven slett ikke var for farget tøy, men for tøy som skulle vaskes på 60 grader. Alle som har noenlunde kjennskap til kombinasjonen «ull» og «60 grader» vet at den ikke er helt heldig. 

For å si det slik hjelper det slett ikke at ullgenseren er dyr. Hvertfall blant det dyreste du finner i hyllene hos H&M, trolig sydd av ekstra små barnehender. Tvert imot.

Så vi kan slå fast at jeg stod igjen med en litt mindre genser. Veldig liten genser faktisk.

FullSizeRender (6)

Thelma på sin side ble svært fornøyd med nyervervelsen.

15965076_1150051055115718_1384236150241066580_n

Personlig tar jeg selvfølgelig ikke ansvar for dette, selv om mammaen på sin side mener all skyld her hviler på mine skuldre for ikke å ha satt meg inn i familiens vaskesystem. 

Men jeg kan jo vurdere å merke vaskekurvene nøye og sirlig heretter.
Følg Superpapsen på Facebook, Instagram og Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.