Sorry farmor og farfar, Tore Sagen har gjort dere til kjendiser…

Da jeg satt på T-banen i dag ettermiddag tok jeg en liten titt på Instagram. Da dukket det opp noe veldig spesielt. Hvem tror du smilte til meg fra Tore Sagen sin profil? Ingen ringere enn Thelma og Ellie sin farmor og farfar!

Jepp, vi snakker vel en nær 100.000 følgere som fikk med seg dette flotte bildet:

11903785_10205716746571976_3639585122191154474_n

Jeg syns jo det er et herlig bilde av et lykkelig ektepar som stiller opp når sønnen deres ber om et morsomt bilde til sin lille blogg. Det spørs om de syns det er like morsomt nå. Jeg har ikke turt å spørre dem, og jeg tror ikke de finner ut av det før de leser bloggen her selv, men for å si det slik kan det bli lenge til de stiller opp på et bilde igjen med det første.

På den positive siden har de jo nå fått mer oppmerksomhet enn det jeg noengang vil få. Så spørs om de setter pris på det.

Edit: Så nå at farfars kolleger har lagt merke til bildet. Nå kan det bli en stund til jeg får komme på besøk i det hele tatt…

Men hvorfor legger Tore Sagen ut bilde av mine foreldre? Det er jo et svært godt spørsmål. Det viser seg at de diskuterte på Radioresepsjonen hvor mange personer som får plass i en Tesla, gjorde et Google-søk og kom frem til denne posten. Og hans syns visst bildet var såpass flott at han måtte dele det videre.

20140407-085511

Det er jo hyggelig at Tore Sagen setter pris på både mine bilder og mine foreldre. Men når det gjelder bilder så fins det jo visse regler som SV for en stund siden så smertelig fikk erfare etter at de tok for seg bilder fra min blogg. Tore Sagen er sikkert en hyggelig fyr og Radioresepsjonen et morsomt program, men det reglene må nok være like for alle. Så nå må vi tenke litt hvordan Radioresepsjonen skal få betale for dette overtrampet.

Følg utviklingen videre på Facebook, Instagram og @Superpapsenblog på Snapchat.

2 kommentarer

  1. Foreslår at gutta i radioresepsjonen stiller opp som barnevakter en kveld pr uke fram til du synes gjelda er betalt ;)) #kjærstetid #foreldretid

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.