Shit pommes frites jeg er utslitt!

God damn denne pappapermen kommer til å ta livet av meg. Alternativt blir jeg den sprekeste pappaen mammaen noen gang har sett. Myrens Sportssenter lanserte nemlig i dag sitt helt nye tilbud «Pappa Bootcamp«, og det måtte jeg selvfølgelig teste ut!

«Dette overlever du ikke pappa.» Kledd og klar for litt enkel pappatrening. Enkel my ass.

De av dere som følger «Superpapsenblog» på Snapchat har jo fått et inntrykk av mitt lille eventyr. Jeg beklager uskarpe og til dels meningsløse bilder. Men det er ikke lett å konsentrere seg om sosiale medier når pulsen ligger på 140.

Jeg er ikke den ivrigste på treningsfronten. Men slike tilbud må jo testes! Jeg har jo vært med på Myrens tilbud «Mor og barn trening» tidligere. Her fikk jeg både trent mage og bekkenbunn uten å bli totalt utslitt. En pappa bootcamp kunne vel neppe bli mye mer intens tenkte jeg. Der tok jeg feil.

Vi var i alt 5 pappaer som møtte opp og hadde to instruktører. Været var perfekt og alt lå til rette for litt trening i parken. Men allerede under oppvarmingen innså jeg at det å skulle ta bilder under moroa kunne bli en utfordring, og jeg havnet fort bak de andre pappaene. Men det var unektelig et syn å se fem pappaer i treningsutstyr jogge bortover med vogn. For å si det slik var det noen forbipasserende som stoppet opp, fikk seg et smil og stjal med seg et bilde hjem. For dette var jo ikke annet enn vakkert.

«Pappa, drit i bilde! Raska på og få fart på de pipestilkene dine!»

Mine forhåpninger om en rolig økt forsvant som dugg for solen som strålte på himmelen. Mens barna fikk slappe av i vognene sine ble det knallspurt og spretthopp på oss pappaene for å få fart i blodomløpet.

SAMSUNG CSC
Jada mammaen, jeg vet, «spensthopp». Men du må være enig i at spretthopp høres kulere ut.
SAMSUNG CSC
«Haha sjekk da! Nå får de kjørt seg!»

Men det heter ikke «Pappa Bootcamp» uten grunn. Og etter oppvarming fikk barna være med på moroa også.

SAMSUNG CSC
«Hpyere pappa! Høyere!» Sover barnet? Ikke noe problem. Dag «The instructor» har løsningen!

Ellie lot ikke sjansen gå fra seg til å øve seg på en fremtid som personlig trener.

SAMSUNG CSC
«Kom igjen pappa! Helt nedi med panna! Du har alltid 10 prosent igjen!»
IMG_2360.JPG
«Husk å drikke vann underveis pappa. Jeg bare tester om dette er kaldt nok.»

Vi fikk unektelig kjørt oss og barna storkoste seg over synet av oss pappaer som både hoppet, løp, tok planken, dibbet og dabbet (ok, jeg husker ikke helt hva øvelsene heter, men både bein, mage, rygg og armer fikk sine økter).

IMG_2361.JPG

Og instruktørene Dag og Silje syns unektelig det var storartet å ta oss med ut i parken for litt annen trening enn enkel vogntrilling,

SAMSUNG CSC
Om du kunne lese tankene mine her ville du hørt «Shit shit shit! Var ikke denne ‘planken’ en rimelig enkel øvelse?»
SAMSUNG CSC
Dag er storfornøyd med at barna koser seg og pappaene får trent seg.

Jeg kan ikke annet enn å si at jeg bøyer meg i støvet for at noen endelig tar pappapermaktiviteter på alvor og lanserer et tilbud primært rettet mot pappaer. Dette er et marked jeg gjerne skulle sett at flere kastet seg ut i. Og trening er jo en aktivitet flere pappaer klager over at det blir mindre tid til når de får barn. I så måte treffer dette perfekt!

Og at vi måtte slite litt er vel en del av formålet her. Forhåpentligvis vil mammaene sette ekstra pris på oss om vi får litt snasen kropp i løpet av pappaermen. Det må jo anses som et solid pluss.

SAMSUNG CSC
5 slitne pappaer, og like mange lykkelige mammaer. Og en kar som er så kjørt at han har dratt buksa ekstra høyt opp i livet.

Myrens fortsetter tilbudet ut over våren hver torsdag klokka 12-13. Tilbudet er gratis for medlemmer, koster 140 per gang for ikke-medlemmer og du får kvantumsrabatt om du melder deg opp til flere økter i samme slengen.

Om jeg skal ta turen neste torsdag? Jeg tror jeg i ørska etter trening klarte å si ja, og etter å ha sett smilet til mammaen må jeg nok. For hun syns visst dette var storartet!

Får jeg sixpack før sommeren? Følg Supertreneren på Facebook, Instagram og «Superpapsenblog» på Snapchat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.