Hvorfor leser du Superpapsen?

Jadaaaaa! Jeg er ett skritt nærmere å bli kåret til Årets pappablogger 2014. I går fikk jeg nemlig beskjed om at jeg er i finalen med 5 andre pappabloggere som kniver om denne gjeve tittelen.

Det kan vel diskuteres hvor stort sprang dette er, det var opprinnelig ikke fler 6 av oss. Men det er hvertfall ikke på grunn av min innsats at jeg ikke var den ene som falt ut på veien mot målet. Derimot var det dere lesere som på tross av min labre innsats syns jeg faktisk fortjener å vinne og stemte på Thelma, Ellie og meg.

IMG_0294
«Stemte de på deg pappa? Du flipper!!!»

Jeg må bare ta av meg hatten jeg ikke har, bøye meg i støvet og si tusen takk. Jeg tror kanskje dere er mer sinnsyke enn meg. Det er så ærefullt at jeg nesten får en tåre i øyekroken at dere virkelig engasjerer dere såpass.

Men nok sipping. Det store spørsmålet er jo hvorfor? Jeg skriver jo om ganske mye rart, alt fra hvordan utvise godt nettvett via hvordan unngå at barna dine havner i pornofella, hvordan skifte bleie som en proff, irrasjonelle trekk ved småbarnsmødre til hvordan en kanskje ikke bør skrive en jobbsøknad. Innimellom er det krydret med en god dose av mine særheter og en del annet.

SAMSUNG CSC
Særere blir det kanskje ikke…

Jeg lurer på om du som leser dette kan legge igjen en setning om hvorfor du følger med på min blogg. Hva gir det egentlig deg å lese det jeg skriver? Om du kommenterer her inne, gjerne anonymt, på Facebook, Instagram eller via epost er ditt valg. Men med deres innspill kan jeg forsøke å levere enda mer av nettopp det dere setter pris på som gjenytelse for at dere tar dere tid til å klikke innom mitt lille hjørne av internett. Er det noe du syns er kjedelig? Rop ut om det også! Noen av dere har hengt med fra starten av, andre har kommet til ganske nylig. Jeg vil gjerne høre fra dere alle!

Foirøvrig må jeg løfte frem to av mine konkurrenter som tok seg bryet med å besvare min lille papparap. Vidunderpappa hadde et herlig tilsvar hvor jeg fikk gjennomgå for både ballett og yoga, og 4pluss1pappablogg var minst like god med sin harselas over min blogglesing på do.

Og til de av dere som fikk med dere at jeg var på vei til å gi bort et gjøglershow: Den måtte tas vekk før den ble et problem. Men til gjengjeld, når været tillater det skal jeg servere et forrykende show her inne. Vi snakker minst èn fakkel gjennom buksa. Mer er det nesten ikke plass til nedi der.

DSC_0313

Husk legg igjen en liten kommentar så skal jeg sørge for at du får lese enda mer av det du liker mest!

21 kommentarer

 1. Det er, som du påpeker selv, fordi du skriver mye rart. Bloggen er morsom. At jeg har to gutter på samme alder som dine barn, gjør nok også at jeg lett kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Godt språk og gode bilder trekker også opp. Rett og slett en god miks.

 2. Tusen takk Karina men er det innlegg med sære henvendelser som er morsomst (http://www.superpapsen.no/2012… lister med sære foreldreting (http://www.superpapsen.no/2014… eller historier fra hverdagslivet (http://www.superpapsen.no/2015… som fenger aller mest?

 3. … det er kanskje sært men jeg kommenterer her også jeg altså ! Digger humoren din ! At du gir svar og tilbakemeldinger som er gode, ærlige og herlige ! Kommer til å fortsette å følge med deg ! Og ser virkelig frem til en dag vi møtes- og det blir treningsglede for store og små… !

 4. Fordi du aldri bruker hersketeknikker for å hevde deg selv, du kjemper for likestilling og respekterer folk.

 5. Jeg leser fordi jeg synes bloggen er morsom. Det er moro å se ting fra en pappas side.

 6. Nå skal du høre 🙂
  For et par år siden da jeg var ny i bloggverden så snakket du med meg på et bloggevent på litteraturhuset.Tror du skulle levere noe til Foreldre og Barn. Du sendte meg oppfølging på fjesboka, som jeg selvfølgelig ikke så og derfor er jeg enda vonbroten over å miste de sekundene med publisitet 🙂 I alle fall , etter den dagen så begynte jeg å stikke innom bloggen din og du har fått meg til å le, til å lete etter gode nøkler og til å undres.Derfor har jeg bare fortsatt og fortsatt. – et spenn i innhold og et spen i vinklinger. … greit nok?

 7. Godt å høre at jeg ikke er alene om den Nina. Rop ut om det er noe du vil ha mer eller mindre av!

 8. He, he jeg ble ikke lei meg på ordentlig 🙂 det havarerte nemlig hos meg … Men jeg stikker som sagt innom hos deg fortsatt og synes det derfor var greit at du tok kontakt.

 9. Jeg setter meg under kategorien «en av de nye» og ikke vet jeg hvorfor jeg ikke har vært inne på bloggen din før?! Men, nå er jeg her iallefall! Og en av grunnene er at du får meg til å le! 🙂 Always! Jeg forteller stadig om de morsomme innleggene og snappene du farer av sted med. I tillegg er det alltid godt å lese noe fra en annen forelders point of view. Im not alone! 🙂 Gleder meg til å følge deg videre!

 10. Ingvild

  Hvordan kan man ikke digge en fyr som elsker pappaperm og kjemper for skiftebord på herretoaletter? Savner forøvrig de gøyale seriene fra permen med Thelma, som «pappaen til…» og ulike pappatyper.

 11. Takk Karina!!!

 12. Takk Siri! Jeg heier også på oss 😛

 13. Takk!!! De skal det nok blir flere av 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.