Årets pappablogg – the battle is on!

Mammanett skal kåre årets pappablogg, og helt ærlig har konkurransen så langt vært litt tam. Det skal vi endre på nå.

Den fighten dere skal få bli vitne til vil overgå all tidligere småkjekling bloggere imellom. Jeg blir ikke overrasket om vi ser store overskrifter på VG og Dagbladet i løpet av kvelden. Uten mer om og men, til mine «kjære» konkurrenter: Hansken er kastet!

Om jeg får noen platekontrakt er vel usikkert, men vi får se om dette skaper litt action i kåringen. Og siden jeg kjenner mine konkurrenter godt, og vet at de sporenstreks vil hive seg på kommentarfeltet her og be deg gi dem din stemme i årets kåring, gjør jeg det like så godt selv.

Hvem syns du fortjener å bli kåret til Årets pappablogg 2014? Send pblogg* til 2012 med din favoritt (3 kroner per SMS):

Superpapsen (pblogg4)
Vidunderpappa (pblogg1)
Pappalivet (pblogg2)
Pappahjerte (pblogg3)
Ektepar.com (pblogg5)
4pluss1 PappaBlogg (pblogg6)

Følg Superrapperen på Instagram og Facebook.

13 kommentarer

 1. Du har min stemme!!! Fantastisk!!!!! Bøyer meg i hatten osv…..

 2. Haha, det er det morsomste jeg har sett! Du må nok få min stemme altså!! 😉 Også de skjønne jentene deres da! Kule Thelma! 😀

 3. Herlig å høre at humoren sitter løst Pappalivet. Men jeg håper på et tilsvar satt til takt og tone av Vennebyen-sangen!

 4. Da Superpapsen kommer fra det hardeste rap-miljøet i USA blir dette litt urettfeigt, men Vidunderpappa vil selvsagt forsvare seg selv og fotballskillza sine gjennom sitt rap-battle svar :

  http://www.smule.com/p/3218199

  Å ja… BURN!!! 😀

 5. Haha, jeg ler så jeg griner 🙂 Du er herlig 🙂

 6. Godt du har humor :p Men du har da både blogg og Facebook? Er jo bare å kjøre på da. Trengs ofte ikke mer. Og husk, her er det juryen og ikke stemmene som avgjør! Også ser jeg frem til alle svar på min lille rap, om den kan kalles så… :p

 7. Takk Nina 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.