Se video av Superpapsen og Ellie på bæreseleballett!

Oops we did it again. De av dere som håpet for mitt renome som mann sin skyld at vår opptreden på bæreselebalett forrige uke var en engangsforeteelse, tok nok grundig feil. For i dag var det tirsdag og vi tok nok en gang turen. Hallo! Hvor ofte får en muligheten til å være med på noe slikt som dette? Det er jo ikke hver tirsdag i livet en har pappaperm!

IMG_01991

Og denne gangen har vi ikke bare bilder fra moroa. Jeg og Ellie lot oss også filme mens vi grasiøst utførte en liten batemang fra 5. posisjon med en petit pellier, ok jeg har igjen glemt alle uttrykkene vi lærte, men det fins altså en video av meg som utfører bæreseleballett.

Men selv jeg har mine begrensninger, og innser at en slik video fritt flytende på nett kanskje ikke er det beste om integriteten som mann skal bevares sånn noenlunde. Så hvordan får du sett herligheten? Gå inn på Snapchat, legg til «Superpapsenblog» som din nye venn, og ta en titt i «My story». Dernest kan du la deg imponere. Eventuelt le veldig godt. Men kjapp deg, videoen forsvinner for alltid om 24 timers tid.

(null)

Jeg må jo si at personlig mener jeg det krever sin mann for å kunne delta på dette. Og om det fins andre menn, eller damer der ute, som har lyst til å forsøke seg på noe spenstig i permisjonen, så ta turen på Wear your baby ballet på Vindern dansestudio på Majorstua tirsdager klokka 12. Kanskje vi danses?

Følg bæreseleballettkongen på Facebook og Instagram.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.