Ting Thelma ikke ønsker seg til jul

Jeg har lagt merke til at mange av mine medløpere i bloggosfæren har publisert barnas ønskelister. Ikke fordi de forventer at deres lesere skal kaste seg rundt og gjøre denne julen ekstra minneverdig, men for å gi tips til andre til hva de kan kjøpe til barn i samme aldersgruppe.

Jeg vil også gi noen gode råd. Nemlig gaver du ikke bør kjøpe til en 3-åring.

Her er listen over ting Thelma ikke ønsker seg til jul i år. Muligens er ikke listen helt sammkjørt med henne, men det får så være.

1. Perler
Det å perle er en veldig fin aktivitet. Her får en trent både koordinasjon og kreativitet. Men det aller hyggeligste er om denne aktiviteten foregår i barnehagen eller hjemme hos andre.

Så kan vi få beundre det ferdigstrøkete resultatet.

IMG_1549.JPG
Du rydder opp etter et perleregn 1 gang i livet. Deretter låser du boksen inn i et skap og hiver nøkkelen om du er smart.

Vi arvet noen perler av Thelmas fettere for et års tid siden. Vi brukte det en gang. Det var gøy i et kvarter og ikke fullt så morsomt den timen det tok å plukke opp perler fra gulvet.

Og jeg tråkker stadig på perler som har skjult seg i uante kriker og kroker.

2. Vindusmaling
Det må sitte en satan på en eller annen leketøysfabrikk hvis eneste misjon i livet er å gjøre livet til foreldre til et rent helvete.

Jeg kan ikke tenke meg noen annen grunn til at noen skulle komme opp med en idé som dette:

IMG_1510.JPG
Dette er rett og slett ren ondskap på pakke.

Vinduene våre er litt støvete, har en del fettete håndavtrykk fra små babyhender og kunne nok trengt noe. Men dette ville ikke ha hjulpet.

Så Thelma står mer enn gjerne over.

3. Syngende nisselue
Misforstå meg rett. Jeg syns en syngende nisselue hadde vært dødskult og har den høyt oppe på min egen ønskeliste. Dette er knallfett så lenge jeg bestemmer når den skal tas frem.

Thelma ville neppe ha lagt den vekk selv om jula er over. Med dagens batterilevetid antar jeg at jeg hadde gått på veggen omtrent i mars om jeg skulle hørt en kunstig pipete fremføring av bjelleklang en gang til.

IMG_1550.JPG
Syngende julenisselue! Så gøy! Syngende julenisselue frem til mars? Ikke fullt så gøy.

4. Morroleke ala dospruter
Falsk hundebæsj? Helt supert! Gummibjørner med smak av pepper? Kjempegøy! Prompepute? Go for it!

En dings som spruter deg opp i baken når du setter deg på do? Glem det!

IMG_1548.JPG
En effektiv stopper for all juleglede.

Er det én ting jeg ser frem til i jula så er det å få gå på do i fred. Om jeg da skal ha et forventningsfylt barn stående utenfor som bare venter på at jeg skal sette meg for å få en kalddusj der bak kan du glemme hele jula for meg.

Den ønsker ikke Thelma seg!

5. Alt av Kaptein Sabeltann
Jeg har hørt rykter om at Gaustad har en egen avdeling for foreldre rammet av Kaptein Sabeltann syndromet. Vi har så langt klart å holde Thelma unna.

Hun har helt sikkert ikke noe ønske om at det skal endre seg denne julen.

IMG_1545.JPG
Terje Formoe ler trolig hele veien til baken, uten tanke for smerten han påfører foreldre over hele landet.

6. Play Dough og lignende
Det ser så gøy ut! Også så mye kreativt en kan finne på! Men har du noen anelse om i hvilken fart dette sprer seg i en alminnelig stue?

De deler seg i bittesmå baller som ligger og venter på deg på stoler, samler seg i tastaturet og fester et godt grep inne i fjernkontrollen.

IMG_1547
1 kilo sammenpakket helvete.

Thelma sier garantert nei takk.

7. Mini trommesett
Nei, bare nei. Vær så snill.

IMG_1552.JPG
Joda hun kan bli en habil trommis en dag. Men denne saken vil ikke annet enn medføre alvorlige psykoser hos foreldrene.

Jeg virker kanskje litt kjip her, men Thelma ønsker seg jo selvfølgelig noe. For eksempel et akkurat passe vanskelig puslespill. Et som tar såpass lang tid å løse at pappa rekker å lese et kapittel eller to av bøkene han ønsker seg.

Eller eventuelt denne serveringsroboten. Den er vi begge enige om at står høyt opp på lista!

IMG_1544.JPG
Denne! Den kan dere godt kjøpe til oss!

God julehandel!

Følg Superpapsen på Facebook.

Følg @Superpapsen på Instagram.

IMG_1542.JPG
Helt malapropo, men hva tror lekebutikkene skjer når besteforeldre over hele landet trer inn i stua på julaften med denne masken. Selv jeg ville jo blitt livredd!

3 kommentarer

  1. Frøydis

    Her kjøpte svigers trommesettet du har på listen din til guttungen på 22mnd, og de gliste rått når han pakket opp. De hjalp veldig villig til med monteringen også. Men til deres frustrasjon, og vår glede ignorere guttungen det fullstendig:) han ble derimot superlykkelig for puslespillet han fikk av en kompis, så nå er vi fornøyde med avkommets valg,
    og svigers er overbevist om at vi har drevet med trusler så han ikke tør spille:P

    1. Hahaha! Da kan du jo foreslå at svigers har trommesettet hos seg så han kan øve seg ekstra når han er på besøk der 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.