Jeg utfordrer meg selv! DU bestemmer hvordan!

Etter min mening er pappapermen er utfordring av de store. Det er stilt alene ovenfor sitt eget barn at en virkelig for prøvd seg.

Hvordan blir det egentlig å i praksis møte seg selv i speilet?

_MG_4937
For mange pappaer kan det være sjelsettende å ta ansvar for sine egne gener. Slikt fnyser mammaen av.

Mammaen syns jeg overdriver det hele. Siden jeg i tillegg har vært i permisjon en gang før mener hun jeg er på grensen til det patetiske og pretensiøst selvopphøyde.

Hun syns tvert imot jeg burde sprenge noen nye personlige grenser denne gangen.

_MG_4953
«Spreng grenser pappa! Spreng grenser! Da blir livet morsommere!»

Jeg er ikke den som sier nei takk til en utfordring eller to og jeg har derfor planlagt å sette meg selv på noen personlige prøvelser jevnlig gjennom denne permisjonen. Og DU kan bestemme hvordan.

Jepp, jeg lar dere, for det meste ukjente, men fantastiske mennesker, bestemme hva jeg skal prøve meg på.

Denne uken har vi en fin a la carte meny dere kan stemme over gi din stemme og be venner, bekjente og ukjente også være med å avgjøre.

Nedenfor kan du lese mer om de ulike alternativene mammaen har lagt frem:

[polldaddy poll=8496479]

1. Spinningtime med mammaen
Jeg syns dette kanskje er litt for lett. Selv om jeg ikke har fysisk vært i et treningssenter etter et flaut forsøk for et par år siden går jeg jo hyppige turer med Julius.

Jeg var dessuten ivrig hobbyterrengsyklist da jeg var 12. 45 minutter i salen med mammaen som instruktør bør derfor gå glatt.

2. En time Bikramyoga
Mammaen går på dette ukentlig og syns jeg burde bli med. Jeg syns det høres tullete ut. Bøye og tøye i et lett oppvarmet rom? Til forskjell fra meg liker ikke mammaen engang badstuer og jeg var ganske spenstig sist jeg sjekket. I slutten av ungdomsskolen.

Dette blir easy peasy!

3. En uke med detox-kur
Jeg er ikke sikker på hva dette er. Men i følge mammaen innebærer det noe med at en må drikke mye juice. Jeg liker juice så dette tar jeg på strak arm.

Så hva syns du jeg skal prøve meg på? Gi din stemme, be venner, fiender og ukjente om å stemme. Opptelling av stemmene skjer søndag og utfordringen settes ut i live kommende uke. Jeg er klar for alt!

Følg eventyret på Facebook!

4 kommentarer

  1. Yoga toga!

    1. Akk! Hvorfor vil alle meg så vondt :p

    2. Du fikk viljen din Anna!

  2. […] gjennom pappapermen utfordre meg selv. Og når dere lesere fikk stemme over om jeg skulle teste ut spinningtime med mammaen, detox-kur eller bikramyoga var det ikke tvil om hva dere ville utsette meg for. Til deres glede har jeg derfor utsatt meg selv […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.