Bli med på bobleparty!

For noen dager siden fikk jeg en henvendelse fra min gode bloggerkollega Hanna, jepp vi snakker om hun i Drømmeland. Hun hadde fått en forespørsel fra danske bObles om hun ville invitere til en liten samling på deres regning. Hun lurte på om ikke jeg ville bli med og at vi kunne invitere til moroa sammen.

bobles

Når Hanna spør er ikke jeg sen om å si ja. Ikke minst hadde jeg blitt vekket av Ellie klokka 5, gitt henne litt mat, fått henne til å sovne igjen og rukket å drikke cirka 4 kopper kaffe da jeg svarte. Da ble det et rungende ja. Slik har det seg at alle dere lesere herved inviteres til å ta med barna på «Tumletid» med bObles nå på lørdag.

Moroa foregår på Illums Bolighus i Oslo, Ruseløkkeveien 26. klokken 12:30 – 13:30. For å bli med send en påmelding til info@superpapsen.no.

_dsc0435

Helt hva «Tumletid» går ut på er jeg ærlig talt litt usikker på, men bObles er rett og slett barnemøbler litt utenom det vanlige som er spesiallaget for lek og moro, og for at barna kan få brukt kroppen sin kreativt. Så her blir det god mulighet for barna å slippe seg litt løs og rett og slett tumle rundt. Jeg tror også det vil være mulighet for litt snacks både for store og små og litt læring for oss voksne.

Og jeg og Hanna kommer, da blir det garantert moro.

bobles1

Ikke minst snakker vi om et produkt fra samme land som skaperne av Lego, insulin, tørrbatteriet og stomiposer. Da må det jo nesten være bra.

Ved nærmere ettertanke så står vel danskene også bak produktet Gammel Dansk? Da kan vi egentlig se bort fra setningen over.

Men om du har tid lørdag og vil ta med barnad på litt moro så send en mail til info@superpapsen.no. Da kan jeg og Hanna kan gi beskjed til bObles hvor mange av dere lesere som blir med oss lørdag.

7 kommentarer

 1. Hørtes super gøy ut

  1. Så du er med Lisa?

   1. Var du nervøs he he

   2. Hahaha! Herlig Lisa. Takk for kompliment. Autografen min er neppe mye verdt. Thelma sin derimot….

   3. Ingen fare Lisa! Jeg tar det som et kompliment uansett. Liker jo å sole meg i glansen fra Thelma.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.