Hun er også et geni #2

Jeg har tidligere beskrevet hvordan Ellie følger i storesøsters geniale fotspor. Hun var jo helt på linje med storesøsteren når det gjaldt å rulle seg rundt.

Jeg var svært spent på neste steg i utviklingskurven, og vi snakker da selvfølgelig om å krabbe. Ellie begynte, som sin fremadstormende storesøster, tidlig å åle seg rundt, men for fremtidige nobelprisvinnere holder jo ikke det.

Her ble jeg derimot en smule skuffet. Ifølge den vel annerkjente nettsiden babycenter.com, bibelen for alle småbarnsforeldre, utvikler barn normalt denne evnen mellom 7 og 10 måneder. Thelma tok sine første krabbesteg i en alder av 6 måneder og 1 uke. Ellie på sin side drøyde dette til 6 måneder og 3 uker.

DSC_0079
Tidlig ute, men er det tidlig nok?

Jeg tenkte i mitt stille sinn at dette muligens kom av at Ellie ble født to uker før termin, men jeg fryktet samtidig at hun kanskje ikke når helt opp til storesøsters hårreisende mål.

Det var helt til i går. Dagen før hun fylte 7 måneder, eksakt samme dag som Thelma. Da reiste Ellie seg for første gang opp på to ben for egen maskin.

IMG_9534.JPG

Så Thelma, du har nok fortsatt en sterk utfordrer!

DSC_0091
«Ro deg ned berta. Her i huset er det ikke plass til to genier.»

Følg det spennende racet på Facebook!

1 kommentar

  1. Lol!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.