Superpapsen og co sprer pappapermens gleder over radioen

Det har vært mye diskusjoner rundt pappapermisjonen i det siste. Noen har lurt på om ikke jeg burde kaste meg på banen med noen knallsterke innlegg. Men jeg tror neppe det vil overraske mange hva jeg mener om akkurat den saken, og jeg syns forøvrig at argumentene for å fjerne fedrekvoten er tynnere enn isen på Mjøsa under vårflommen. Ikke minst fins det mange andre gode stemmer i denne debatten denne gangen, som for eksempel Suzanne Kaluza, som medfører at jeg kan lene meg godt tilbake.

I stede vil jeg heller fronte, nok en gang, hvorfor pappaer bør ta seg en lengre pappaperm. Ikke fordi de må eller får lov, men fordi det er gøy. For å underbygge dette har jeg gravd frem et lite radioklipp fra den gangen jeg og de andre pappaene i pappagruppen min ble invitert til Kveldsåpent hos NRK, frontet som Norges første offentlige pappagruppe.

IMG_0093
Daddymaster Joachim rocker radioen.
IMG_0097
NRK Kveldsåpent hadde nok ikke helt tenkt gjennom saken da de slapp til undertegnede og pappakollega Anders på eteren.

Slett ikke verst stempel å få, men det ble ikke bare pappagruppens gleder vi tok for oss når vi først slapp til på eteren og ut til det norske folk. Om jeg ikke husker feil så sies det også noe vettugt her om politikk og pappaperm. Slikt noe bør kort sagt ikke blandes. Så len deg tilbake og la deg inspirere du også. Pappaperm er gøy:

[soundcloud url=»http://api.soundcloud.com/tracks/105267807″ params=»» width=» 100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.