Vinn abonnement på Foreldre & Barn

På søndag skrev jeg at jeg hadde planer om å feire Thelma sin 2-års dag 3 dager til ende. Det var en liten underdrivelse. Det eminente magasinet Foreldre & Barn har nemlig fått med seg nyheten om den store dagen. De har derfor valgt å vie sitt nyeste nummer til nettopp bursdagsfeiring. Og hvem var da selvsagt til å pryde coveret?

Denne konkurransen er nå avsluttet! Vær sikker på å få med deg neste ved å følge Superpapsen på Facebook!
13_no_fb_04_001

Denne utgaven kommer garantert til å nå nye salgsrekorder, men både knall forside og minst like bra innhold. Men DU kan være så heldig å slippe å betale en krone for å motta både dette og fremtidige utgaver for flere måneder fremover. Jeg og Thelma lodder nemlig ut et abonnement på magasinet med det mest aktuelle innholdet og tidenes vakreste journalister.

Hvordan kan du vinne lurer du kanskje på nå. Det gjør du veldig enkelt ved å gå inn på din eller en venns Facebook-konto, eller gjerne begge, og legge ut følgende status:

Trenger du en oppkvikker i hverdagen? Gjør som meg og lik Superpapsen på Facebook. Anbefales på det varmeste! www.facebook.com/Superpapsen

Etter å ha gjort meg denne lille tjenesten skriver du så noe slikt som «Done!» i kommentarfeltet under denne posten. Gjerne med en epostadresse slik at jeg kan kontakte deg om det er nettopp deg Thelma trekker som den heldige vinneren. Epostadressen kan du skjule for andre lesere om du ønsker det.

Oppegående mennesker vil nok påpeke at her er det fullt mulig å snike seg til deltakelse gjennom å ikke legge ut noen facebookmelding og likevel legge igjen kommentar på posten her. Her har vi ingen kontrollmulighet om noen skulle tro det. Men jeg og Thelma stoler på våre lesere, og vet at dere selvfølgelig vil gjøre det dere kan for å hjelpe oss å nå enda flere lesere. Det er jo tross alt et felles samfunnsgode dere er med å sprer her.

Og dere må jo gjerne gå inn og like oss på Facebook selv også. Det er jo hyggelig både for dere og oss,, men det gir ingen fortrinn i konkurransen.

Måtte den mest tilfeldige vinne! Vinneren får selvfølgelig også et eksemplar av månedens utgave signert av meg og Thelma.

32 kommentarer

 1. Kristin Flaatten

  Done 🙂

 2. Done! 🙂

 3. Jeg har lagt ut på min egen facebook profil og på bloggens facebook profil. Dette hadde vært fantastisk premie nå som det bare er 10 dager til termin. Noe man kan slappe av med når minsten henger i puppen og de to andre på 4 og 2,5 år er i seng 😉

 4. Anniken Nesje

  Gjort! 🙂

 5. Jeg mente det var Thelma som dukket opp her i om dagen ja! Tenkte jeg skulle spørre deg, me nnå slipper jeg jo det. 🙂

  1. Nå har du svaret ja. Men delta gjerne i konkurransen selv om du alt får bladet i posten. Det kan jo bli en ypperlig gave!

   1. Jeg er med på alt som er morsomt jeg, får vel skrive «Done» da.

 6. Hildemoren

  Done 😀

 7. Anna j farbu

  Done!:)
  Gratulera me forside:) herlige jenta dokker har!:)

  Vh. Anna
  Annajfarbu@hotmail.com

 8. Vel ikkje har eg nå born (bare to kattar, men det gjelds vel ikkje) så abonnement på Foreldre & Barn treng eg ikkje, men eg har likevel reklamera for deg på Twitter og Facebook så godt eg kan. Av pur godvilje (og fordi eg likar bloggen din, da). 🙂

  1. Her kan alle være med. Enten de har katter, barn, undulater, kjærester eller trives best i eget selskap. Abonnementet kan jo også gis bort i gave. Så du slipper ikke unna å være med i trekningen.

 9. Done 🙂

 10. Nina Ullestad

  Gjort

 11. Done! (eventhough none of my friends understand Norwegian:)
  jeg digger bloggen din og Thelma er søt

  ab.

 12. silje aasen

  Done! 🙂

 13. Veronica

  Done deal! Jeg som motvillig sa nei, til et supertilbud på foreldre og barn da ringte her om dagen! Ikke det at jeg ikke ville, for det vil jeg jo.. Men studenten og økonomen i meg vant! Kanskje dette er min sjanse til å bli en inspirert supermamma og kanskje vi får en superpaps i huset vi også 🙂

 14. Kirsten

  Done!

 15. Flott forside! 🙂 Jeg er så klart med. Her på landet får man ikke tak i noe som helst…

 16. Elisabeth

  done 😀

 17. […] sin bursdagsbonanza er over for i år. Selv om festen fortsetter i Foreldre & Barn en god stund til, så var det på tide og rydde restene av bursdagen ut av hjemmet. Det er jo ikke bare bare å rydde […]

 18. Done her og! Vi bladde ivrig igjennom bladet etter flere Thelma glimt? Forøvrig fant den unge håpefulle noe hun ønska seg inni bladet; godteridispenser (plz dont tell the grandparents)

 19. […] skriver du “Done!” eller noe lignende enten i kommentarfeltet på posten her, eller på den originale artikkelen. Uansett vil du bli med i […]

 20. Kristin A

  Delt på FB og Twitter, og håper jeg er heldig! =D

 21. Done! Håper Thelma trekker meg!!! 🙂

 22. Ingvild

  Har delt!

 23. Done 🙂

 24. […] endelig, er tiden inne for å kåre vinneren av min og Thelma sin fantastiske konkurranse hvor vinneren stikker av med et abonnement på magasinet Foreldre & […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.