Superpapsens hårguide: Fredag

I dag har Thelma stylet seg selv. Etter fire dager med min kontroll på håret og med gårsdagens mislykkede affære friskt i minnet syntes hun det var bedre å ta kontrollen selv. Dessuten syns hun at jeg har vært vel retrospektiv i stilvalget mitt. Hun mener at i dag, den siste dagen med Superpapsens hårguide for denne gang, så var det på tide å rette blikket fremover. Hun skal jo tross alt bli en trendsetter når hun blir større, og da kan hun ikke henge seg opp i 80-tallets høydare. Så i dag har hun valgt en stil for fremtiden med klare futuristiske undertoner. Nemlig «Electric boogie», en stil for den fremtidsvisjonære:

dcs432
«Pappa, helt serr. Dette kommer til å bli det hippeste av det hippe. Bare vent.»

Barnehagen får derimot ikke nyte dette synet. I dag kommer nemlig Thelma sin mormor og morfar for å henge sammen med geniet. Jeg må innrømme at jeg allerede er skeptisk til hva slags sveis som vil møte meg når jeg kommer hjem fra jobb.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.