Superpapsens hårguide: Torsdag

Superpapsens hårguide er nå inne i sin fjerde dag. Det viste seg å være nok til at mammaen følte hun måtte intervenere. Hun så for seg at dette kunne skli helt ut om ikke hun tok grep, noe hun selvfølgelig har helt rett i. Før hun gikk på jobb i dag fant hun derfor frem kammen, dyppet den godt i vann og ga Thelma en skikkelig stureplanssleik. Populært blant festglade svensker, mexicansk mafia og wannabegangstere generelt. «Ta bilde og legg ut dette» kommanderte mammaen før hun strøk på dør.

DSC_0317
Mammaen håpet at Thelma skulle spares for de helt store utskeielsene om hun bare tok grep. Så feil kan en ta…

Vi gjør som mammaen sier, men Thelma gikk selvfølgelig ikke slik i barnehagen. Så fort mammaen var ute av døra fant vi frem hårpasten og stylet opp Thelma i en helt annen look. Sterkt inspirert av 80-tallets punkere, med The Sex Pistols som klar ledestjerne, går vi i dag for «Spikey babe».

DSC_0377
Punken er ikke død, den er bare blitt litt slapp med åra…

Har vi lært noe av dette? Jeg har hvertfall lært at paste ikke er spesielt velegnet for å forme pigger av langt hår. Selv om en bruker mye av det. Barnehagen vil muligens stusse over at håret til Thelma er litt, eller veldig, klissete i dag…

3 kommentarer

  1. […] dag har Thelma stylet seg selv. Etter fire dager med min kontroll på håret og med gårsdagens mislykkede affære friskt i minnet syntes hun det var bedre å ta kontrollen selv. Dessuten syns hun at jeg har vært […]

  2. Du er like god med/på (?) hårstyling som meg. Men ungene våre vokser nok opp til å bli ålreite kids, får vi tru…

    1. Ja… min egen hårstyling når jeg var liten var vel også så som så og det ble jo folk av meg også. Tror jeg…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.