Superpapsen hårguide: Onsdag

Ohlala! Jeg er fortsatt, på tross av harde innvendinger, sjefen for morgenstellet. Mandag gikk vi for den rufsete stilen «Rockchick» og tirsdag strake motsetningen «Old-school» med midtskill. Hva skal vi gå for i dag? Jeg og Thelma føler for et lite dypdykk i stilarkivet, og et steg tilbake i tid. Vi drar frem en klassiker fra 80-tallet som ble båret med hodet høyt hevet av de kuleste av de kule på Oslos østkant. Nemlig «Grorudpalmen».

DSC_0267
«Wow, nå var jeg kul! Harru en bugg eller pappa? Droppe barnehagen og henge på Narvesen i dag?»

Med denne stilen i barnehagen blir hun utvilsomt samlingsstundens midtpunkt, og mine evner som foresatt muligens et hett samtaleemne blant alle de ansatte.

Vil du ha mer av superpapsen? Du finner meg og Thelma både på Facebook, Twitter og Instagram. Gå inn og følg oss nå sier Thelma!

10 kommentarer

 1. Det er litt godt å vite at hår er en ugreit ting i den alderen, vi lurer (og gruer) oss om vi bør ta en tur til frisøren.. Kan ikke du teste det ut først?

  1. Her i hjemmet går det i en rask omgang med kjøkkensaksa. Billig, raskt, effektivt, og til tider pent. Hverken vi eller Thelma er så nøye på om det blir helt rett. Det vokser jo ut igjen…

   1. Den strategien har vi og benyttet oss av men nå begynner hun å ligne foruroligende mye på Karius og Batus sin yngre søster… Spare til neste karneval så slipper vi å ordne med parykk !

   2. Hehe. Om dere går for kort ved øra og god gammaldags hockey så forventer vi bilde. Jeg har problemer nok selv hver gang jeg er hos frisøren, så spørs om jeg er den som bør ta med Thelma. En gang spurte de om jeg ville ha volum i håret. Jeg trodde mannen mente å ta litt voks i for å rufse det til, så jeg svarte ja… Jeg er usikker på om jeg våger utsette Thelma for noe lignende.

 2. Stilen som gjelder her denne uka, er hestehale! For «Kajoline ha he-hest-ale» Så hestehale it is! Trolig er Karoline, vår barnehages ´Thelma´ – trendsetteren! 😉

  1. Det er jo viktig å la de andre barna ha noen å se opp til. Så keep uyp the good work!

 3. Jeg tar også gjerne imot frisørtips. Jeg er aldri hos frisør selv, så jeg har null peiling på hvordan det funker. Kunne jo klipt henne også, men er ikke så stø på barnefrisyrer. Det er jo ikke så mye hår, så vi må jo prøve å få max ut av det. Er det sånn at noen frisører i Oslo er veldig gode på barnefrisyrer f.eks. eller kan jeg bare gå til en hvilkensomhelst frisør. Har sett noen frisører som har motorsykkel og video for barneklipp, og tenker at de kanskje har spesialisert seg litt på det og er flinke. Men jeg husker ikke hvor jeg har sett det. Og kanskje er det ikke motorsykkelen som er avgjørende og andre frisører kan være like gode. Kanskje er barneklipp f.eks. et fordypningsfag på frisørskolen?
  Kan ikke du researche litt og spørre den store lesergjengen din om tips, og skriv en utdypende artikkel om hvor vi bør klippe barna og hvilke frisyrer som anbefales ol.
  Best i test hos Superpapsen er jo kjempebra reklame for en frisør, så det kan jo være det er mulig å få litt «bestikkelses stasj» ut av det for deg også ;).

  1. Jeg ser at dette opptar mange. Så forslaget lagres i minnebanken og vil vurderes sterkt. Men kanskje det er meg selv jeg må sette bak motorsykkelen for å kunne gjøre testen komplett…?

 4. Elisabeth

  http://m.youtube.com/#/watch?v=RL7vxLzhknc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRL7vxLzhknc&gl=NO

  Kanskje noe for dere og deres lille hår dillemma, kjapt og enkelt:p

  1. Dette var jo fantastisk løsning som må testes ut. Takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.