Superpapsens hårguide: Tirsdag

Det er tirsdag og jeg har fortsatt ansvaret for barnehageleveringen. Med andre ord, det er klart for et nytt kapittel i Superpapsens hårguide. I går var hun en rufsete rockchick. I dag hadde vi litt bedre tid om morgenen, og jeg måtte, etter påtrykk fra mammaen, kompensere for gårsdagens utsvevende affære. Så i dag går hun helt andre veien og satser alt på old school looken med klassisk midtskill.

Klarer du si nei til denne midtskillen?
Klarer du si nei til denne midtskillen?

De fleste barn ser ut som små ultranerder med denne stilen, men Thelma bærer den, som dere ser, med glans. I dag vil hun utvilsomt bli servert både boller og brus i barnehagen, for hvem klarer vel si nei til dette?

3 kommentarer

  1. Haha, eg må seie at eg likte rockchickstilen MYKJE betre!! Men alt kler den smukke!

    1. Vi får se i morgen om vi går tilbake til gamle baner. Vel og merke om ikke mammaen setter stopp for moroa. Men hun hadde visst tidligmøter hver dag, så her har hun nok ikke mye valg…

  2. […] Mandag gikk vi får den rufsete stilen “Rockchick” og tirsdag strake motsetningen “Old-school” med midtskill. Hva skal vi gå for i dag? Jeg og Thelma føler for et lite dypdykk i stilarkivet og et steg […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.