Superpapsens hårguide: Mandag

På grunn av samfunnets normer har vi pappaer stort sett en ting til felles. Vi har hatt lite mulighet til å leke med dokker, kle de opp, style håret og generelt gi de en makeover. Jeg skal innrømme at for min del var ikke dette noe som kom hjemmefra. Jeg er ikke i tvil om at mine foreldre mer enn gjerne skulle sett meg stelle og dulle med dokker. Men påvirkning utenfra satte en brå stopper for dette. Jeg har selv et sterkt minne av hvor sint jeg ble da min storesøster ga meg en dukke i bursdagsgave. Hvordan kunne hun tro at jeg ville leke med slikt!? Selv i en alder av 5 følte jeg at min manndom var krenket på det groveste.

Det skal sies at jeg samtidig lekte med My Little Pony, men her må det understrekes at ingen fortalte meg at det var en «jenteleke». Jeg tror mamma og pappa syns det var hysterisk. De har utvilsomt hatt mye moro på min bekostning opp gjennom årene. Selv satt jeg da med en lekesamling bestående av en god blanding av Minty fra My Little Pony og Skeletor fra He-man. Det er kanskje ikke rart jeg ble som jeg ble.

Denne blandingen gjør muligens noe med en...
Denne lekeblandingen gjør muligens noe med en…

Uansett, nok om meg, tilbake til oss pappaer. Når vi har fått barn har vi mulighet til å ta igjen alt dette. Endelig har vi et lite, og faktisk helt levende, vesen som vi nesten fritt kan stelle med som vi vil, så lenge mammaen ikke er i nærheten naturligvis. Og det blir til og med sett på med glede av det meste av samfunnet forøvrig.

Siden jeg har ansvaret for morgenstell og barnehagelevering hele denne uken, så er det jeg som bestemmer hvordan Thelma ser ut på håret i barnehagen. Velkommen til Superpapsens hårguide! I dag er det mandag. Med tanke på at vi var litt trege oppe av senga, vi skal lage både frokost og niste, blogge og ta morgenstellet så er dagens stil: Rockchick.

"Mandag? Phø! Jeg spiser mandager til frokost!"
«Mandag? Phø! Jeg spiser mandager til frokost!»

Dette er jenta som lar kammen ligge og går rett i barnehagen. Tøff som fy og klar for alt!

4 kommentarer

  1. trudeluth

    Gleder meg allerede til morgendagens hårsveis!

    1. Spørs om mammaen lar meg levere i morgen…

  2. […] er tirsdag og jeg har fortsatt ansvaret for barnehageleveringen. Med andre ord, det er klart for et nytt kapittel i Superpapsens hårguide. I går var hun en rufsete rockchick. I dag hadde vi litt bedre tid om morgenen, og jeg måtte, […]

  3. […] Jeg er fortsatt, på tross av harde innvendinger, sjefen for morgenstellet. Mandag gikk vi får den rufsete stilen “Rockchick” og tirsdag strake motsetningen “Old-school” med midtskill. Hva skal vi gå for i dag? […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.