Jeg tapte slaget, men dere vant kampen!

Til tross for iherdig innsats fikk jeg aldri den velfortjente plassen på nominasjonslisten over årets pappabloggere 2012. Hverken gode argumenter, smisk, eller fristelsen om unike valgthrillere kunne påvirke Foreldremanualen. Jeg vurderte lenge tanken å forsøke å ligge meg til topps, ment Thelma sin mamma påstod det var en dårlig idé.

Men jeg og Thelma sparer våre tårer. For både jeg, og forhåpentligvis dere mine lesere, vet hvem som uansett troner øverst på pappabloggertronen. Og jeg innser samtidig at jeg har en samfunnsoppgave å ivareta, så dere som støttet meg i slaget er uansett kronet med seier i kampen!

Det ble ikke seendes slik ut på Superpapsen, men jeg og Thelma gjør (nesten) ingen sure miner for det.
Det ble ikke seendes slik ut på Superpapsen, men jeg og Thelma gjør (nesten) ingen sure miner for det.

Så hva har så jeg og Thelma gjort siden sist? Thelma er godt i gang med sin videre dannelsesreise her i livet. Hun har jo begynt i barnehage! Og hun har nok godt av å omgås noen andre enn pappaen på dagtid etter vår fantastiske pappaperm. Etter en kort vurdering fant de pedagogisk ansvarlige ut at Thelmas evner måtte stimuleres og plasserte henne i en blandet avdeling med aldersspennet 1-5. Men jeg må påstå at utviklingstrappen var hakket brattere mens jeg var hjemme. Eller kanskje er mine forventninger litt for høye. En dag kom hun for eksempel hjem, gikk ned på kne, begravde hodet i hendene og sa «Allah, Allah, Allah!» Jeg ble jo mektig imponert, og ikke så rent lite kry, over å ha skapt et slikt multikulturell åpen jente som tydelig både interesserer seg for og lever seg inn både andre livssyn og kulturelle tradisjoner i en alder av kanpt halvannet år.

423jk

Det tok en stund, og ikke før hun tok hendene bort fra ansiktet og sa «Whoa!» at jeg forstod at det var Bjørnen Sover hun lekte.

4 kommentarer

  1. Trist å lese, jeg stemte på deg!

  2. Jeeeej, Superpapsen er tilbake 🙂

  3. Jippi, jippi, jippi!

    !!

  4. Såååå glad for at du skal begynne å blogge igjen! Dagens lyspunkt det 🙂 Ser frem til mange spennende sprell som du sikkert skal finne på. Hehe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.