Supertips: Les Foreldremanualen!

Jeg tenkte jeg burde komme med et ektefølt tips til alle mine lesere. Jeg vil på det sterkeste anbefale dere å lese nettsiden Foreldremanualen.no. Dette er en av de beste sidene på nett for å finne nyttig informasjon for oss foreldre, lese interessante artikler, orientere seg i foreldrebloggeruniverset eller bare ta et avbrekk i hverdagen. Det er selvfølgelig et stort pluss at nettsiden både er velskrevet og har nøye utvalgte fotos av beste kvalitet. Jeg og Thelma leser litt på Foreldremanualen.no hver dag før vi legger oss! Det bør du også gjøre!

"Om vi leser Foreldremanualen.no? Selvfølgelig!"
«Om vi leser Foreldremanualen.no? Selvfølgelig!»

PS. Dette innlegget har selvfølgelig ingenting med at overnevnte nettside har kåringen av Årets pappablogger og at jeg forsøker komme meg inn på nominasjonslista i siste sekund.

2 kommentarer

  1. Haha.. imponerende kreativitet du fremviser. 🙂

    1. 29. januar nærmer seg farlig fort…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.