Hjelp Superpapsen!

432kljl

Jeg innser at jeg har veldig kort tid igjen til å bli Årets pappablogger (se nederst) så nå er alle skitne knep lov å ta i bruk.

Foreldremanualen.no, de ansvarlige for Årets pappablogger,har sendt meg en melding. De har sagt at om jeg klarer å mønstre folkeopinionen, så vil de ta meg inn på nominasjonslisten over årets pappablogger i siate sekund. Det er altså håp! Men jeg trenger din hjelp!

Har du en blogg? I så fall legg ut følgende:

Kjære Foreldremanualen!

Det er fantastisk at dere har med pappablogger i deres årlige kåring. Men dere har samtidig en viktig samfunnsoppgave! Den er å løfte frem de dyktigste, beste og mest kritiske bloggerne i vårt lille land. De som rører oss og berører oss. Det er få bloggere i det ganske land som står mitt hjerte nær, men jeg har en i kjær! Nominer Superpasen til årets pappablogg!

Og alle mine vakre lesere, jeg har en oppfordring til dere også. Skriv til post@foreldremanualen.no og be om at Superpapsen snarest blir nominert til årets pappablogg.

Foreldremanualen, alle mine fantastiske lesere og ikke minst Superpapsen. Sammen er vi sterke!

Har du ikke blogg? Del det på Facebook, push det på Twitter og oppdater din Instagram med et bilde av Superpapsen! Send epost til venner, eller sett deg ned med penn og papir os skriv et godt gammelt kort til bestefar. Kjenner du en journalist så stiller gjerne jeg og Thelma opp på «hjemme hos» reportasje. Kjenner du en dokumentarregissør, så gråter vi gjerne foran kamera på kommando. Her må hele landet engasjeres!

45235jko
Gråte på kommando? Det fikser Superpapsen og Thelma lett!

Hva får så du tilbake? Vel jeg har lovet mye mer blogging og bilde av meg i badekåpe, men kanskje enda bedre, mange flere bilder som dette!

Hjelp Superpapsen og få belønning av det skjønne!
Hjelp Superpapsen og få belønning av det skjønne!

Ps. Vi gir selvfølgelig til mennen også. Om Superpapsen blir årets pappablogg 2013 så lovger mammaen til Thelma å stille opp på et lettkleddbilde (hun vet ikke om akkurat det enda). Det er det garantert verdt å engasjere seg for!

"Vær så snill og hjelp pappaen min å bli årets pappablogger. Det er det eneste jeg ønsker."
«Vær så snill og hjelp pappaen min å bli årets pappablogger. Det er det eneste jeg ønsker.»

Og for all del, ikke glem å stemme i den så langt eneste offisielle og rettferdige kåringen av årets pappablogger.

[polldaddy poll=6848599]

1 kommentar

  1. […] PS. Dette innlegget har selvfølgelig ingenting med at overnevnte nettside har kåringen av Årets pappablogger og at jeg forsøker komme meg inn på nominasjonslista i siste sekund. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.